Hopp til hovedinnhold
Justin Bieber Scooter Braun
Er det dårlig stemning mellom Justin Bieber og Scooter Braun, eller? (Instagram/scooterbraun)

Scooter Braun: Derfor kvitter de seg med manageren

Dette skal være grunnene til at Ariana Grande og Justin Bieber dropper Scooter Braun.

OPPDATERT 12. september: Scooter Braun deler noen kloke ord fra The Mountain Is You-forfatteren Brianna Wiest på sin Instagram, som på mange måter virker å være rettet mot vennene klientene han har mistet i løpet den forrige måneden.

Men utifra det stjerne-manageren deler, betyr ikke dette tapet noen ting.

«Ditt nye liv kommer til å koste deg ditt gamle. Det kommer til å koste deg din komfortsone og din retningssans. Det kommer til å koste deg forhold og vennskap. Det betyr ingenting. Menneskene som er ment for deg kommer til å møte deg på den andre siden. Du kommer til å bygge en ny komfortsone rundt de tingene som flytter deg fremover. Istedenfor å bli likt, vil du bli elsket. Istedenfor å bli misforstått, vil du bli sett. Alt du kommer til å miste er det som har gjort deg til den personen du ikke lenger er», lyder budskapet som Scooter Braun deler.

«Takk for dine perfekte ord @briannaweist», skriver han i caption.

(Instagram/scooterbraun)

Les den opprinnelig saken om hvorfor blant andre Justin Bieber og Ariana Grande angivelig skal ha valgt å droppe sin manager.

Scooter Braun skal i løpet av den siste uken ha blitt sparket av både Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og Idina Menzel. Alle hans største stjerner med andre ord.

Mange er naturligvis nysgjerrige på hva som kan være grunnen, og nå hevder mannen som først omtalte saken at han har svaret.

I alle fall når det gjelder Ariana Grande og Justin Bieber.

Ifølge nyhetsbrevet til Matthew Belloni, skal Scooter Braun sin håndtering av Wicked-skandalen vært dråpen for Ari.

Nærmere bestemt managerens ikke-eksisterende håndtering.

(Instagram/scooterbraun)

I Puck News står det nemlig skrevet at Scooter avslo sin klients tryglende forespørsel om han kunne ta turen til New York for å hjelpe.

Svaret hans skal ha overrasket flere på «thank u next»-sangerens team.

«Grandes team ville at hennes manager over lengre tid, Scooter Braun, skulle fly til New York fra sin ferie i Europa for å hjelpe med å slukke brannene. Braun, som har samlet flere A-liste klienter ved å føre sine artister gjennom skandaler – til tross for, eller kanskje på grunn av, hans egen ofte skamløse offentlige personlighet, ønsket ikke å ta turen. Det overrasket i det minste en person på Grandes team. Jeg fortjener en ferie, skal Braun ha sagt til dem», lyder forklaringen i nyhetsbrevet.

Når det gjelder situasjonen mellom Scooter Braun og Justin Bieber virker det som om ståa er litt mer komplisert.

Et av problemene skal være at JB og hans kone Hailey Bieber ikke var fornøyd med Scooters partner Allison Kaye. Hun tok ledelsen på artistens nyeste turné før den ble avlyst som følge av helseproblemer.

Se også: Justin Bieber deler hyggelig helseoppdatering

scooter-braun-justin-bieber
Er det dårlig stemning mellom Justin Bieber og Scooter Braun? (Instagram/scooterbraun)

«Bieber og hans kone Hailey, skal visstnok ha følt at Kaye ikke var helt ærlig med dem, og de ga Braun skylden. Nå skylder Bieber AEG nesten 100 konserter og det er uklart når han vil dra på turné igjen», skriver Puck News.

Biebster, som solgte musikkrettighetene sine for 200 millioner dollar tidligere i år, skal heller ikke være særlig fornøyd med denne avtalen.

Katalogen hans er visstnok verdt nærmere 300 millioner dollar (3 195 390 000 kroner).

Ifølge nyhetsbrevet har artisten involvert flere advokater bak sceneteppet. Det er også snakk om at Justin ønsker å saksøke.

29-åringen og hans manager signerte en ny kontrakt i 2021 som går ut i 2027. Dette gjør at situasjonen som foregår er ganske komplisert.

Men heldigvis for Justin er Hailey ved han side gjennom det hele. Puck News skriver at kona er svært involvert i prosessen. Hun støtter ektemannen og hans velvære.

Hailey Bieber Justin Bieber kids haters
(Instagram/haileybieber)

Siden veldig mange tydeligvis elsker å hate Hailey får hun dog pes for dette.

«Å, Hailey du er så ferdig. Så mange kontoer ble laget for å slette all den rasistiske dritten og kontoer ble slettet. Jeg skal sette meg ned for det her», lyder en reaksjonene på internettet.

Se også: Hailey Bieber frykter hva folk vil si om hun får barn med ektemannen

Men tilbake til Scooter Braun.

Og rasisme for den saks skyld.

Nyheten om at flere dropper manageren har vært mange, og nokså motsiende. TMZ er blant de som skriver at grunnen er fordi Scooter ønsker å utvikle karrieren til større ting. Ifølge nyhetsbrevet til Matthew Belloni er dette dog bare baloney.

Den tidligere The Hollywood Reporter-redaktøren insinuerer blant annet at flere folk hos TMZ har hodene sine opp et visst sted på Scooters kropp.

«TMZ – som har sovet i seng med Braun i flere år – glamoriserer ham og hans klienters valg, og som innrømmet å ha holdt vekk den beryktede videoen fra 2014 der Bieber sier n-ordet – ignorerte nyhetene til tirsdag. Nettsiden erklærte så at Braun faktisk beholder sine største klienter og at han har hendene fulle fordi han går inn i en større rolle», skriver Matthew.

Scooter Braun
(Vivien Killilea/Getty Images)

Dette har ikke journalisten trua på.

Han forklarer videre at flere folk i Scooters verden sier at han har vært lei av å være manager i flere år, og at det hele bare var en metode for å bygge sitt eget imperium. Det hevdes at han aldri skal hatt lyst til å holde på med det for alltid.

Generelt i nyhetsbrevet antydes det også at 42-åringen skal være ganske høy på seg selv, og at han glemmer at det er klienten som er stjernen – ikke manageren.

«Min favoritt er coveret hans på Success-magasinet. (Du kan nå kjøpe det til halv pris!) I 2021 lot Braun Variety gi ham den oppdiktede tittelen Music Mogul of the Year og en reklame seksjon med gratulerende annonser. Inkludert en der Braun er i bar overkropp. Dette var på den tiden musikkindustrien opplevde å bli stengt ned som følge av Covid-19», skriver Matthew.

Kanskje de kan vurdere å ansette Kris Jenner i stede?

Se også: Hevder å være trist på vegne av Taylor Swift

Nyeste saker fra 730.no

Les mer