Hopp til hovedinnhold
MAX RYAN, HER FRA POLSKE SKORUMPOWANI, BOOSTER SEG I NYC (FORUM FILMS)

Klar for bysex

Den andre delen av Sex and the City: The Movie begynte innspillingen i forrige måned, og skal etter planen ha premiere i mai. Foreløpig er det mange detaljer fra den kommende filmen som ikke er kjent, men Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall er alle tilbake som cougars, og Chris Noth stiller som Mr. Big.

Nå er det ifølge THR annonsert en ny kjekkas; Britiske Max Ryan skal spille en europeisk arkitekt som Kim Cattralls liflige karakter Samantha setter klørne i.

42-åringen, som har polsk og irsk familie, har tidligere spilt i Death Race med en annen UK-hunk, Jason Statham, og The Box med Gabrielle Union og Wu-Tang Clan-rapperen RZA.

Etter suksessen Sex and the City: The Movie, som solgte kinobilletter for nesten 3 milliarder kroner (inkludert 23 millioner i Norge), var det ikke uventet at det ble en oppfølger.

Ordet på gatene er at den andre delen får mer humor enn den første.

I forbindelse med DVD-lanseringen av 1-ern, fortalte Sarah Jessica Parker til MTV at det ikke vil være noe problem å lage Sex and the City 2, men at det må gjøres på en riktig måte.

– Det er veldig lett å lage en oppfølger. Alle er klare og filmselskapet er åpenbart interessert, noe som er veldig smigrende for oss, men man kan ikke bare gjøre den på grunn av dette. Man må fortelle en god historie, mente «Carrie».

Traileren til Sex and the City: The Movie:


Sex and the City-scene fra Disaster Movie, alias (som du kan se) verdens desidert verste film:


Les mer