Hopp til hovedinnhold
Selena Gomez The Good Fight joke
Selena Gomez er lei (Instagram/SelenaGomez)

Selena Gomez svarer på kommentarer om kroppen hennes

Holder naturfagtime for haterne på TikTok.

Selena Gomez (født i 92) har måttet tåle mye gjennom sin tid i rampelyset, og de siste månedene har hun fått flere frekke kommentarer om kroppen sin.

Skuespilleren og artisten er heller ikke fremmed for å klappe tilbake på sosiale medier. Denne gangen går hun live på TikTok for å forklare hvordan kroppen fungerer for de som ikke forstår dette.

At folk er slemme på sosiale medier er som nevnt ikke noe nytt for Selena, ei heller her til lands. Flere av kommentarene som 30-åringen har fått på nyåret må dog faktisk sies å være ekstra fæle. Spesielt med tanke på helsen hennes.

– Jeg liker ikke Selena Gomez, men jeg liker at hun eldres som en pakke med kylling som hovner opp, lyder en av de mange videoene til en av haterne på blant annet TikTok.

Trist nok fører kommentarene til at Selena Gomez føler seg kallet til å forklare vektoppgangen.

Selena Gomez Golden Globe Only Murders in the Building Golden Globe
Selena Gomez på Golden Globe-utdelingen i januar hvor hun var nominert for sin rolle i Disney+-serien Only Murders in the Building (Monica Schipper/Getty Images)

Se også: Selena Gomez får støtte for å poste usminkede bilder uten filter

30-åringen lever som flere vet med den kroniske betennelsessykdommen Lupus. Dette går hun naturligvis på medisiner for, som også kan føre til vannvekt.

– Når jeg tar medisinene har jeg en tendens til å holde på vannvekt, som skjer veldig normalt. Når jeg ikke går på de så pleier jeg å gå ned i vekt, forklarer Selena.

Live-videoen er dog ikke bare ment som en naturfagtime der Selena forklarer hvordan en kropp kan reagere på medisiner.

Hun vil også minne oss alle på at det viktigste er å holde seg sunn og frisk.

(Instagram/selenagomez)

Se også: Kommentar om Taylor Swift i Selenas dokumentar får konsekvenser for et annet vennskap

– Jeg vil bare engasjere alle der ute som måtte føle på noe skam over det de går gjennom og ingen kjenner hele historien. Jeg vil bare at folk skal vite at du er vakker og herlig, sier Selena.

– Ja, vi har alle dager hvor vi føler oss dritt, men jeg vil mye heller være sunn og ta vare på meg selv. Medisinene mine er viktige, og jeg tror det det som hjelper meg.

Videre fortsetter hun ved å presisere at hun ikke er noe modell og at hun aldri kommer til å bli det, og avslutter med å takke fansen for støtten. Så vel som å gi et siste stikk til haterne.

– Jeg ville bare si at jeg elsker dere og takke for støtten og at dere forstår. Og hvis ikke… Gå vekk, for helt ærlig, jeg tror ikke på det å få folk til å skamme seg over kroppen sin eller noe.

Se en snutt fra live-videoen nedenfor.

Følg 730.no på TikTok.

Se også: Ingen røyk uten ild. Dater han Selena Gomez?

Les mer