Hopp til hovedinnhold
sydney sweeney belair house frankies savage fenty influencer
Sydney Sweeney (Instagram/sydneysweeney)

Sydney Sweeney kjøper hus til 64 millioner kroner med Jonathan Davino

Sydney Sweeney blir en Fresh Princess of Bel-Air – etter en del bygging og renovering.

I fjor sommer snakket Sydney Sweeney (født i 97) ut om den vanskelige tiden som mellomstor skuespillerstjerne. Til tross for en lang CV og to Emmy-nominasjoner tjener hun angivelig ikke nok til å kunne ta seg fri.

Samt at hun må spe på med influencer-gigs for undertøy- og bikinimerker som Savage X Fenty, Parade Silky Mesh og Frankies Bikinis.

Likevel kjøpte Euphoria– og The White Lotus-stjernen et hus i Westwood i Los Angeles til 30 millioner kroner

Sydney Sweeney Marvel Madame Web MCU Dakota Johnson.jpeg

Sydney Sweeney på Oscar-festen til Vanity Fair i Beverly Hills i februar 2020 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Men nå ser det ut til å gå bedre. Midt i Hollywoods største streik noensinne, kjøper Sydney Sweeney nå et nesten 100 år gammelt hus i Bel-Air i bunnen av Santa Monica Mountains i Los Angeles til 6,2 millioner dollar. Med dagens svake norske krone tilsvarer dette 64 millioner kroner.

Huset på 415 kvadratmeter har lenge vært ubebodd, og skal enten totalrenoveres eller rives. Boligen ligger på 5 mål stor neglisjert tomt, omringet av flere herregårder (alias mansions) til 200-300 millioner kroner.

Jonathan Davino og Sydney Sweeney på Kate Spade-event på Spring Place i Los Angeles i oktober 2018 (Charley Gallay/Getty)

Jonathan Davino og Sydney Sweeney på Kate Spade-event på Spring Place i Los Angeles i oktober 2018 (Charley Gallay/Getty)

Ifølge Yahoo kjøper Sydney Sweeney huset sammen med sin forlovede; restauranteieren Jonathan Davino (født i 85), som er broren til marihuanaentrepenøren Carissa Davino.

Hun kjøpte seg nylig et hus i Hollywood Hills til 90 millioner kroner.

Fun fact: I 1984 ble kåken solgt for kun 350 000 dollar.

Prospektet til det nye huset til Sydney har ingen interiørbilder.

sydney sweeney of video 1

Sydney Sweeney er aktuell med HBO Max-filmen Reality (hvor hun briljerer med sitt skuespill). Samt thrilleren Americana med sin bestie Halsey.

Les også: Sydney Sweeney fikk nei til The White Lotus – lufter sin frustrasjon

Deretter får vi se Sydney i R-rated romkom Anyone But You, produsert av hennes produksjonsselskap Fifty-Fifty Films. Fulgt av Marvel-debuten Madame Web og skrekkfilmen Immaculate (som hun også har produsert) med italienske Simona Tabasco fra The White Lotus.

Lite ferie på Sydney, men nå er det streik: Hun har pause fra filmingen av thrilleren Echo Valley, produsert av Sir Ridley Scott. For så å starte produksjonen av Euphoria sesong 3 – gitt av streiken gir seg.

sydney sweeney bel air house frankies bikino influencer of

Sydney Sweeney (Frankies Bikinis)

Sydney må ty til influencer-oppdrag for å få det til å gå rundt, og forteller at hun har det mer vanskelig enn folk skulle tro.

– Jeg har ingen som støtter meg finansielt. Jeg har ingen som jeg kan henvende meg til for å betale regningene mine eller ringe etter hjelp. [Bransjen] betaler ikke skuespillere som de pleide, og når man jobber for streamere så får man ikke residualer.

– De etablerte stjernene får fortsatt bra betalt, men jeg må gi 5 prosent til advokaten min, 10 prosent til agentene mine, 3 prosent eller noe sånt til min business-manager og jeg må betale publisisten min hver måned, forteller hun oppgitt.

Les mer 😞


Se også: Hot Girl Summer på stranden? Kim Kardashian kjøper Malibu-huset til moren til Kaia Gerber for 715 millioner kroner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer