Hopp til hovedinnhold
FORTSATT HEISANN (THE ROVER/NETTHEIM)

Kjip nær fremtid for Robert Pattinson

FORTSATT HEISANN (THE ROVER/NETTHEIM)

Som vi meldte for noen dager siden skal Nico & Vinz opptre hos Jimmy Kimmel på torsdag, men de norske gladguttene kommer ikke alene. I tillegg til Pablo Schreiber (Nick Sobotka i The Wire og Pornstache i Orange is the New Black) gjester selveste vampyrhunk #1 Robert Pattinson, og han skal garantert snakke om sin nye film The Rover.

Fortsetter nedenfor.


NÅ KOSER VI OSS (THE ROVER/NETTHEIM)

Selv om suksessen med Twilight nok kjentes godt i lommeboka er Pattinson trolig smådesp etter mer kredible roller, og det er tilsynelatende det han jakter med krimdramaet The Rover. (Det skal nevnes at R-Patz fikk noen indiepoeng etter David Cronenbergs Cosmopolis i 2012, i motsetning til den smått sviskete Water for Elephants året før.)

Dystopiske The Rover er skrevet og regissert av David Michôd (Animal Kingdom) og Robert Pattionson deler hovedrollen med Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential.) Handlingen i filmen er satt til ti år etter at samfunnet har kollapset, og følger den sinte og lovløse Eric (Pearce) som reiser gjennom øde landskap i Australia. En gjeng gangstere stjeler Erics bil, og han får med seg det skadde og smått naive gjengmedlemmet Rey (Pattinson), for å ta tilbake den eneste gjenstanden som fortsatt betyr noe for ham. (Bilen, altså.)

Filmen hadde premiere i Cannes 18. mai, og vises for amerikansk publikum fra og med 20. juni. Norsk dato er ennå ikke annonsert. 


Se den smått mystiske trailer til dystopiske The Rover:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer