Hopp til hovedinnhold
(CARL CHRISTIAN LEIN STØMER/KNIRCKEFRITT)

Kjendisspekket Joddski-dokumentar til prestisjetung filmfestival

(CARL CHRISTIAN LEIN STØMER/KNIRCKEFRITT)

Har du ennå ikke sett Den vanskelige tida er det på tide at du setter livet på en halvtimes pause og gjør det nå. Se kortfilmen via 730s premiere her.


Hovedpersonen sjøl, Joddski, forteller nå at den kontroversielle dokumentaren er klar for TIFF, alias Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar.  


 – At dette prosjektet vårt har nådd så langt at det skal over på det store lerret er jo rett og slett vilt, og dette blir en fin start på et ekstremt busy år, med masse overraskelser på lur, forteller Tungtvann-rapperen lakonisk. 


Fortsetter under


Where my doggs at???

Et bilde publisert av Han Far (@han_far)


Den vanskelige tida vises på Utescenen torsdag 21. januar klokken 19. 

Filmen settes også opp på Verdensteatret fredag 22., hvor både Jørg-1 og regissør Carl Christian Lein Størmer kommer for å snakke om hva som egentlig hendte, i samtale med musikkjournalist Egon Holstad. 

– Jeg holder fast ved tidligere uttalelser om at viktigheten av om ingenting, noe eller alt innhold i filmen er «staget» er uviktig. Når det er sagt ser jeg veldig fram til å høre Jørgens tanker rundt filmen og ikke minst mottagelsen, og at man kanskje etter denne Q&A-en omsider kan legge spørsmålene rundt filmens egentlig sannferdighet død, avslutter regissør Lein Størmer. 


Nyeste saker fra 730.no

Les mer