Hopp til hovedinnhold
QUEEN

Kjendiser utkledd som andre kjendiser

QUEEN 🐝 SOM LIL’ KIM I FJOR. HUN VANT. (📸: INSTAGRAM)

Det fortsatt noen dager til den egentlige allehelgensaften, men de aller fleste tjuvstarter nok denne helgen. Happy halloween, mennesker 👻I den anledning har 730.no samlet et knippe kjente fjes utkledd som sine kjendiskollegaer – for nei, det er ikke bare vi lekfolk som kler oss ut som kjendiser til halloween.Kos deg med stjernebonanza under <3

Rita Ora som Post Malone

Rita Ora har satt standarden for kjendiskostymer i 2018. Hun har forvandlet seg til Post Malone for årets feiring, og herregud, så bra. 

Bildet snakker for seg selv:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av RITA ORA (@ritaora)

Katy Perry med politisk manøver 

Katy Perry uttrykte sin støtte til daværende presidentkandidat Hilary Clinton i 2016, og etter angivelig fem timer i sminkestolen, lignet hun definitivt mer på Hilary enn seg selv. Hun troppet opp sammen med en venn i rollen som Hilarys ektemann og tidligere president, Bill Clinton, med kjæresten Orlando Bloom litt mer i bakgrunnen. Han var u
tkledd som klovn og/eller Donald Trump.


HEI, ORLANDO 🙂

Blue Ivy som kongen av pop

Beyoncé og datteren Blue Ivy ankom festen i 2014 som Janet og Michael Jackson. Kanskje ikke vanskelig å se hvem som har kledd seg ut som hvem? Beyoncé skal få mer oppmerksomhet i neste avsnitt. Nå vil vi bare at du skal ta en ekstra titt på hvor lik Blue faktisk er kongen av pop på dette bildet. Altså, hallois <3 Beyoncé + Jay-Z = Lil’ Kim + Biggie 

The Carters ankom i 2017 Kelly Rowlands Halloweenparty utkledd som Lil’ Kim og Biggie.

Jay-Z var kledd lik Biggies ikoniske look, i rød skinnjakke, hvit t-skjorte, sixpence, gullchain, jeans og med – prikken over i-en – stokk. Beyoncé refererte til Lil’ Kims look fra musikkvideoen til låta «The Rain», med hvit skjorte, røde skinnbukser, bukseseler fra Chanel og solbriller, toppet av med svart parykk og påtegnet føflekk over leppa.

Dette var imidlertid ikke Bs eneste look for anledningen; hun postet flere bilder på Instagram utkledd som «Lady Marmelade»-rapperen.

Miley Cyrus – også som Lil’ Kim

En annen som har latt seg inspirere av Lil’ Kim, er Miley Cyrus. I 2013 steppet Miley opp i freidig look – en replica av Lil’ Kims legendariske outfit fra MTV Awards anno 1999. 

Kylie Jenner som Xtina

Da 19 år gamle Kylie Jenner var fit for fight i 2016, utkledd som Christina Aguilera i musikkvideoen til låta «Dirrty» fra 2002. Antrekket, som i all hovedsak besto av kun bukseben, ei litta truse og bikinitopp, fikk sin renessanse 14 år senere i anledning Halloween.

Kylie skal ha for likheten, med blonde og sorte fletter, og piercing i både underleppa og nesa. 

Paris Hilton som Miley Cyrus

Paris Hilton feiret halloween i The Playboy Mansion i 2013, og var ifølge henne selv på en runde «Twerk or Treat». Fiffig! Paris kopierte Mileys outfit fra VMA-utdelingen samme år, hvor Miley som alltid hadde på jeans og t-skjorte 😊Neida. 


En annen som har kledd seg ut som Miley Cyrus er Harry Styles. Eller, heter det utkledning når man tar av seg klærne? Kostyme på budsjett? 


Kim og klikken som moteeliten 


Kim og entouraget, bestående av stylist og makeup-artist Joyce Bonelli + kids, koordinerte antrekkene til halloween i 2014. Kim stilte som blidfis og Vogues editor-in-chief Anna Wintour og Joyce som modell, fotograf og tidligere kreativ direktør i samme motemagasin, Grace Coddington. Barna kom utkledd som designer Karl Lagerfelt og designer, redaktør, og Top Model-dommer André Leon. 


Kim Kardashian i 2015 som Kim Kardashian i 2013

Sist, men absolutt ikke minst:

Dette har forresten ingenting med overskriften å gjøre, men kall det gjerne en bonus. North West utkledd som skunkdyr being hella cute <3  


Se også: Nå blir Clueless gjenopplivet igjen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer