Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDER)

Kjendis-Norge deler skeive historier for Pride ♥

(SKJERMBILDER)


FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold slapp i dag en utrolig fin kampanje for årets Pride <3 

Hvert år arrangeres Pride midt i Oslo, og i hele ti dager kan du gå på konserter, chille med litt kunst, delta i debatter og feste med likesinnede. Siste helgen avholdes den velkjente paraden gjennom sentrum lørdag 1. juli. Mer om arrangementet finner du her.

I tillegg arrangeres Pride-festivaler i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Trondheim!

Det er dessverre sånn at ikke alle som ønsker å delta, har mulighet til eller tør det. Til tross for at vi lever i 2017, eksisterer det fortsatt mye stigma rundt det å ikke være en heterofil mann eller kvinne.

Via 26 snutter fra kjente fjes får vi høre historiene til disse menneskene, og grunnene til at de ikke får deltatt i den fine feiringen. Formålet med kampanjen er å oppfordre andre til å stille i paradene i solidaritet med disse, uavhengig av egen legning eller kjønnsidentitet.

De som har stilt opp er Bertine Zetlitz, Bjarte Hjelmeland, Else Kåss Furuseth, Erna Solberg, Esben «Dansken» Selvig, Freddy dos Santos, Herman Flesvig, Ingvils Endestad, Jonas Gahr Støre, Kim Friele, Knut Nærum, Lars Lillo-Stenberg, Linnéa Myhre, Maria Mena, Martin Laumann Ylven, Morten Hegseth, Noman Mubashir, Samsaya, Sigrid Bonde Tusvik, Simon Andersen, Sofia Srour, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Thomas Hayes, Tooji, Tore Petterson og Vegard Harm.Se sykt fine snutter under.

Bjarte Hjelmeland:

Esben «Dansken» Selvig:

Erna Solberg: 
Jonas Gahr Støre:

Knut Nærum:

Linnéa Myhre: 
Stian «Staysman» Thorbjørnsen: 
Thomas Hayes:

Vegard Harm:

Morten Hegseth: 

Resten av videoene finner du her.


Vil du også gå for noen? Trykk her

Se også: Isak og Even klinte under Gullruten ♥

Nyeste saker fra 730.no

Les mer