Hopp til hovedinnhold
(PAAL AUDESTAD)

Kjendis-hjerteknusing fra Kaizers

For en drøy måned siden opplyste Kaizers Orchestra at de hadde en hjerteknusende singel klar rett rundt hjørnet. Men før noen fikk høre den ville bandet at andre artister skulle gjøre samme låt først.
P3 kjørte dermed en konkurranse hvor sekserbanden i Kaizers var så rause at de delte notearket og teksten med internettet, så norske artister kunne forsøke å lage en god «cover» av sangen «Hjerteknuser» – før de hadde hørt den originale låten.
Sekserbanden som kommer med første del av triologi-albumet Violeta Violeta i januar, er en av få som greier å lage vakker musikk ut av jærsk dialekt. (Forresten, sikker på at det ikke er svensk?)
Videoen til originallåten kom ut like etter finalen onsdag, som inneholder ganske flotte menn i en The Julekalender-aktig kjeller. Bonus: Ane Dahl Torp on fire.


 

Da vokalistkjekkas, låtskriver og jurymedlem Janove Ottesen gjestet Lydverket i forrige uke, var han meget selvsikker, til tross for at det hadde kommet inn en hel rekke gode coverbidrag:
– Jeg synes ikke noen av de andre låtene er finere enn vår, sier Bryne-mannen. Last ned «Hjerteknuser» og alt fra Kaizers Orchestra: WiMP Platekompaniet
Det skal godt gjøres å overgå ringrevene i Kaizers, men Moi som gikk av meg seieren på onsdag, ligger hakk i hæl med denne mystiske versjonen:
Premien var forøvrig: Å varme opp for Kaizers på P3Session, gi ut coverlåten gjennom Kaizerecords, samt fire billetter til konserten i Oslo Spektrum. (High FIVE!)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer