Kjære Rita Ora – Jeg tror jeg ♥ deg…

14. mai 2012 kl. 00:00

WIFEY (ROC NATION)

Kjære Rita Ora,
 
sjukt stas å lese at debutsingelen din «R.I.P.» har gått rett til #1 i hjemlandet ditt England. Du, Drake og Stargate er flinke sammen, ass.

Kult at du fikk med deg Tinie Tempah også – lurer på hvilken amerikansk rapper du får til å gjeste US-versjonen av singelen og musikkvideoen din? Tipper J. Cole, siden dere jo er på samme plateselskap:


  
Jeg husker da vi skrev om deg første gang, og jeg bilde-Googlet deg og
leste «alle» intervjuene dine, og endte opp med å stirre fortapt på dataskjermen i timesvis uten å skrive
et ord. Ikke (bare) fordi du er dødssøt når du kler deg ut til Halloween……

… eller fordi du ser sykt money ut i Topshop-klær og solnedganger:

… men fordi du virka så sykt sjarmerende og genuin (eller «ækt», som de sier i Trondheim – der Mikkel i Stargate er fra, vettu). Du er egentlig født i Kosovo, men du smeltet meg helt da jeg traff deg under Winter Music Conference i Miami tidligere i år og du snakket til meg med tidenes breieste Vest-London-aksent: «Oooh, so you wrote about me for 730, mate? Mi single with DJ Fresh? Wicked, innit?» #OMG

Du satt like til høyre for NiRé Alldai og Rye Rye på den festen her, og jeg ville helst ta bilde sammen med deg….. 

 

Men, jeg fikk noian og endte opp med et dritdøvt bilde sammen med Swedish House Mafia-Sebastian istedet 🙁

Jeg skjønner himla godt at Jay-Z signerte deg til Roc Nation. Du sier at du har sunget siden du var 6 år
gammel – det tror jeg på når jeg hører deg synge. Som f.eks. da du covret min all-time
favorittrapper Andre 3000 sin tidløse «Hey Ya!» tidligere i år, og fikk over en million YouTube-klikk på under én uke:

 

Vet Jay følte den:


Real talk: Du er som den forrige DJ Fresh-#1-smashen du gjestet sier – So hot right now:

Det eneste jeg synes er litt unødvendig, er at du angivelig dater Rob Kardashian. Really? Altså… Jeg skal ikke si noe. Jeg skal ikke være han karen. Men, en dag, du vet. Jeg har sett førstesesongen av Keeping Up With the Kardashians, og jeg vet at Rob kan være ganske clingy og emo. Om det blir for mjukt i lengden, holla. Jeg lover å kun gråte i bryllup og begravelser.
 
 


PS: