Hopp til hovedinnhold
(SONY)

Kings of Leon disser Arcade Fire

Det er mye oppmerksomhet rundt Nashville-banden i Kings of Leon for tiden, som akkurat slapp sitt femte album Come Around Sundown. Men ettersom guttene er så lei av å være berømte – fokuserer de på gjøre oppmerksomheten så negativ som mulig.

Trommemann Nathan Followill fant for eksempel ut at han skulle snakke stygt i Spin om våre alles favoritter Arcade Fire:

– Nå er det kult å ha 14 personer i bandet ditt som gjør alt annet enn å bidra musikalt. Løpe rundt med en hjelm på hodet og slå på den med en trommestikke. Man må se på hva man ønsker: Kjærligheten til musikk? Berømtheten? Du kan få alt hvis du er smart og spiller kortene dine riktig – og ikke blir en dick (penis).

Angående hjelmen har han jo egentlig et poeng – det ser jo meget spesielt ut?

I tillegg fortalte nylig frontmann Caleb til Rolling Stone hva han synes om det å bli berømt gradvis, i stedet for å bli månedens hipster-poppis:

– Jeg hater jævla hipstere. Alle snakker om indie her og indie der, men vil du virkelig bli et av de indiebandene som lager to album og forsvinner? Det er bare trist. (Enig.)

(… og IGJEN, han har jo rett, alle hater vel hipstere?)

Man må bare ha den rette innstillingen, så liker alle Kings of Leon <3
Guttene ble heller ikke særlig populære da de avsluttet konserten i St. Louis etter tre sanger på grunn av at de ble nedbæsjet av duer. (Hadde jeg også gjort.)
Men, hunk Jared er som vanlig taus og gidder ikke drite seg ut. Jared <3
(Vanskelig å se at jeg liker Kings of Leon.)

Hør/last ned deres nye album, samt kopier spilleren til din blogg/ditt nettsted:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer