Hopp til hovedinnhold
THE DRUMS: SYNDEBUKK I MIDTEN (ISLAND)

– Kings of Leon burde oppløses!

THE DRUMS: SYNDEBUKK I MIDTEN (ISLAND)

Frontmann bak hipsterbandet The Drums får drøyt mye oppmerksomhet etter å ha slengt med leppa bak ryggen til hele verdens Kings of Leon.

Lok fra KOL: Turnéen er nå avlyst

Mannen med soppsveis mener Followill-banden burde ha kastet inn håndkledet for lenge siden, etter at han og hipstervennene hans fikk varme opp for verdensstjernene tidligere i år.
 

– Jeg ville ha rådet dem til å skille lag, og slutte med å lage musikk. Jeg tror ikke de hjelper noen, de har aldri laget en låt som på noen måte har påvirket meg. Jeg synes ærlig talt Britney Spears’ nyeste skive er bedre enn deres låter, sier sutreguri Jonathan til Clickmusic.

– De er et amerikansk bar-rockeband, og det finnes ikke interessant. «Sex On Fire» er en av de verste sangene jeg har hørt i hele mitt liv.

 
Sutremor tror også at Kings of Leons yngste bror og bassist Jared er enig:
 

– Jeg må si at Jared var en fin fyr, og antakeligvis smartere enn det han gir uttrykk for. Jeg tror ikke han liker musikken bandet hans lager. Jeg hadde en lang prat med ham, og han var veldig åpen til meg. Han har en flott musikksmak og liker flotte bra band (som The Drums …), og jeg tror han kun ser på Kings of Leon som en jobb.

Etter de første artiklene begynte å hagle, anbefalte likevel Jared en av The Drums’ nyeste låter «Money» for sine drøyt 120 000 Twitter-følgere:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer