Hopp til hovedinnhold
kimye kim kardashian kanye west child support
KimYe er offisielt over (Marc Piasecki/WireImage)

KimYe: Kanye West betaler Kim Kardashian 2 millioner kroner i månedelig barnebidrag

KimYe er endelig enige om betingelsene for skilsmissen.

Det er snart to år siden Kim Kardashian offisielt tok ut skilsmisse fra Kanye West. I mellomtiden har det vært lange juridiske forhandlinger mellom de to SKIMS- og YEEZY-milliardærene og deres advokater.

Natt til tirsdag norsk tid blir de dog enige om delt foreldrerett for North (født i 2013), Saint (født i 2015), Chicago (født i 2018) og Psalm (født i 2019). Ye godtar å betale 200 000 dollar i månedlig barnebidrag.

Med dagens svake krone tilsvarer det nesten 2 millioner kroner i måneden – og altså 24 millioner kroner i året – som firebarnsmoren kan bruke på barna.

(Instagram/kimkardashian)

(Instagram/kimkardashian)

Kimberly skal ha dem 80 prosent av tiden. Denne ordningen har de i praksis allerede hatt siden de ble separert. Utenom barnebidraget skal Kanye West ifølge TMZ betale halvparten av alle utgiftene i forbindelse med barnas skolegang og vakthold.

I avtalen til KimYe står det at enhver uenighet skal løses med mekling. Hvis en av partene ikke deltar i meklingen, vil den deltakende parten få bestemme utfallet.

Eksene sier nei til ektefellestøtte. Ye og Kimberly er enige om at Kim får deres Hidden Hills-hus, som er verdt en halv milliard kroner.

Kanye West Miami Juliana Nalu Ye alias Kanye West  Gold Digger

Ye alias Kanye West er blant annet kjent for låten «Gold Digger» (MEGA/GC Images)

I Kanye Wests tirade på Twitter i juli 2020 hevder Ye at han i lang tid har forsøkt å skille seg fra Kim. Nærmere bestemt helt siden hun var på Criminal Justice Reform Summit i Los Angeles med Meek Mill og Van Jones 14. november 2018.

Etter syv års ekteskap blir det i januar 2021 kjent at KimYe skulle skilles. Kim tar ut skilsmisse i februar 2021.

laura wasser kim kardashian kanye west child support

Kim Kardashians skilsmisseadvokat Laura Wasser (Jason LaVeris/FilmMagic)

Den profilerte skilsmisseadvokaten Laura Wasser representerer Kim. I rulleteksten til Noah Baumbach- filmen Marriage Story, som ble nominert til seks Oscar-priser, får advokat Laura Wasser takk. Laura Dern vant Oscar for sin fremstilling av karakteren, som er inspirert av Kims advokat.

Ye skal ha byttet skilsmisseadvokat seks ganger underveis.


Bilder: Kanye West er nå sammen med modellen Juliana Nalu (født i 98)


Dette er Kims tredje skilsmisse. I 2011 ble hun gift med NBA-stjernen Kris Humphries. Ekteskapet varte i 72 dager, og hun hyret da samme advokat. Kim giftet seg med musikkprodusenten Damon Thomas da hun var 19, og var gift i nesten fire år.

OPPDATERT: Rettsdokumenter viser at Kim Kardahian også får nabohuset som Kanye West kjøpte da Kim gjorde det slutt.


Se også: De kontroversielle Balenciaga-bildene: Kim Kardashian bryter stillheten – og folk er skuffet

Les mer