Hopp til hovedinnhold
NYDELIG NAVN: DOLLICIA (FAKSIMILE KING)

Kim Kardashian who?

Den tidligere stylisten Kim Kardashian er egentlig mest kjent for å være kjendis, en status mange drømmer om. Blant andre den tidligere radio-DJ-en Dollicia Bryan, som etter å ha vært eye candy i en musikkvideo med skuespiller Blair Underwood (se nedenfor) har klatret en slags stige og blitt koblet til de rike New Orleans Saints-fotballspillerne Darren Sharper og Reggie Bush.


Sistnevnte er Kims eks, og i det kommende augustnummeret av relanserte King, ypper den yppige italiensk-afrikansk-amerikanske alenemoren.

– Kim er mediedronningen, for hun er ikke artist eller skuespiller eller noe i den dur. Likevel er hun alltid på bloggene, hver dag. Media sammenligner meg med Kim… En yngre, hottere versjon, sier 26-åringen om 29-åringen.

– Jeg kan forstå sammenligningene; Kroppene våre er formet likt, veldig curvy. Men vi er to forskjellige kvinner. Jeg er en mor, så jeg kan aldri bli berømt for å ha lekket en sextape.

(Puh-lease… Hvorfor ikke? Fordi du har barn?)

DOLLICIA MENER DET KUN FINNES EN «URBAN» MAINSTREAM SOCIALITE: KARDASHIAN (KING)

– Jeg sier ikke at det hun har gjort er galt, hun tok noe negativt og gjorde det til noe positivt. Jeg sier bare at det er stor forskjell på oss. Jeg er dronningen av talent og skuespill, men når det kommer til å være dronningen av å være «hvem dater jeg» og i media hele tiden, så kan hun beholde den tittelen.

Talentdronningen/gladjenta har foreløpig kun spilt i én film; Fjorårets komedie See Dick Run.

Et annet lettbeint fun fact: Kim har nå fått seg en ny, brun fotballhunk. Denne gangen fra Dallas Cowboys.

Brandys mamma: – Kardashian lekket sextapen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer