Hopp til hovedinnhold

Kim Kardashian: – Media ødela sjelen min

NORTH & KIM (NBC)

I natt var den ferske mammaen Kim Kardashian gjest hos Jay Leno, hvor hun blant annet fortalte at det hardeste hun har vært med på i hele sitt liv var å gå ned 23 kilo etter fødselen, og at den rause rumpe-selfie’en på badet var «finger’n til alle i verden som har kalt meg feit». 33-åringen sa også at media var så fæle med henne da hun var gravid at det skadet sjelen hennes, slik at hun nå ønsker å «leve et mer privat liv». (Jamfør selfie’en på badet?) Innspillingen av realityserien kaller hun forresten for «jobb», samt at hun snakker om Senatet og Representantenes hus’ uenighet med hensyn til budsjettstriden
hvordan Kanye fridde til henne på arenaen han hadde leid, og om bryllupet, som trolig blir neste sommer, kanskje i Italia, hvor Ye befruktet henne. Kim forteller også at hun skal ta West som etternavn, og sier at hun håper vesle North West blir like smart som sin pappa.

Utdraget fra nattens intervju ser du her:

 
Se også: Kanye leide arena med orkester på 50 personer som spilte Lana Del Rey… og fridde til Kim (← her er forlovelsesringen)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer