Hopp til hovedinnhold
Break the internet - igjen.

Kim Kardashian kræsjet Apples server. Kanye West: – Jeg er så stolt av kona!Kanye West skriver at han er så stolt over sin kone, og at Kimoji-ideen til Kim Kardashian er rå.

Det Ye også gjør er å gi seg selv en klapp på skulderen, siden han var først ute med sine egne Kanye-tegn Yemoji, som kom i august.
 

IMMA LET YOU FINISH JORDAN, BUT THESE YEMOJIS ARE THE GREATEST OF ALL TIME

A photo posted by YEMOJI (@yemojiapp) on


Men det er liten tvil om hvem av KimYe som er mest populær.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onDa skrullemor i natt slapp sin nye app (laget av Whalerock Digital Media, som står bak Tyler, the Creator-app’en Golf Media), så ble det så stor pågang at hele Apples App Store’en falt sammen.


Ifølge
Digital Trends så var det en periode hvor over 9000 mennesker lastet ned app’en samtidig, noe som Apple altså ikke klarte å håndtere.


Det er nå ingen over Kim i App Store, selv ikke giganten Minecraft:Applikasjonen selges for 1,99 dollar i USA og 19 kroner i Norge.


I
Apples norske butikk så har Kimoji i skrivende stund 1,5 stjerner ut av 5.


Kunden Helene8491 kaller produktet «skikkelig skuffende».


– Denne appen anbefales ikke!! Når man laster den ned må man gi den full tilgang, og når man gjør dette så forsvinner emojiene – feltet blir helt hvitt og ingenting å velge fra! For å få de frem igjen må man ta denne bryteren med «gi full tilgang» tilbake igjen, og da kan man sende én til før man må gjenta prosessen. De blir dessuten ikke sendt som vanlige emojier, men som hvilket som helst bilde. De blir skikkelig forstørret og stygge. Absolutt skuffende! Ikke betal for denne.


Se også: Klar for Kimoji? Se alle 25 tegnene her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer