Hopp til hovedinnhold
KIM KARDASHIAN MED RELATIVT OVERRASKENDE UTTALELSE I NYTT INTERVJU. (

Kim Kardashian: – Jeg er takknemlig for ranet i Paris

KIM KARDASHIAN MED RELATIVT OVERRASKENDE UTTALELSE I NYTT INTERVJU. (📸: INSTAGRAM)

3. oktober 2016, en gang mellom 02:00 og 03:00, ble Kim Kardashian ranet på hotellrommet sitt i Paris. Stjernen ble truet med pistol, kneblet på hender og føtter, og lagt i badekaret med teip foran munnen.

To år senere sier Kim at hun faktisk er takknemlig for hendelsen.

– Før målte jeg min egen verdi etter hvor mange ting jeg hadde. Dét har forandret seg totalt, og jeg trengte den forandringen, så jeg er takknemlig. Ranet var helt grusomt og jeg unner ingen å oppleve det, men det endret meg virkelig på et dypt nivå, sier realitystjernen til Alec Baldwin på NBCs 
mer forsiktig med hva hun poster på sosiale medier. Nå er det nemlig ikke mulig å finne ut hvor den verdensberømte 38-åringen er lenger – bare hvor hun har vært.

– Jeg lagrer alt og poster det noen timere senere, avslører hun i intervjuet. 

Dagens livslekse fra Kimberly 
Noel: Det er sjelden så ille at det ikke er godt for no’.

Saken fortsetter under bildet.


Som en ekstra mandagsbonus må vi dra frem et annet intervju Kim gjorde nylig, denne gangen med magasinet nære/kjemperare relasjon med presidenten av De Forente Stater.

Tidligere i år
engasjerte nemlig Kim seg i saken til Alice Marie Johnson – en bestemor som sonet livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse, til tross for at dommen var hennes første.

Etter et møte med Trump, endte det med at realitystjernen (Kim, ikke Trump ☺️) fikk viljen sin: Alice Marie ble benådet.

Nå gir hun Ye litt av kreden for 63-åringens frihet.

– Kanyes støtte til Trump fikk meg inn døren. Det gjorde at han tok telefonen da jeg ringte. Jeg har alltid hatt andre meninger enn Kanye, men da jeg var der og så hva jeg potensielt kunne få til, skjønte jeg at jeg kom lenger med å bare fokusere på saken i stedet for å klage, sier Kim i Richardson-intervjuet.


Fair enough? Nei? Ja?

Se dette innlegget på Instagram

Great meeting with Kim Kardashian today, talked about prison reform and sentencing.

Et innlegg delt av President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)Se også: Topp 7 superstjerner i forkledning

Nyeste saker fra 730.no

Les mer