Hopp til hovedinnhold

Kim Kardashian deler cover med Cara Delevingne (tatt av norsk fotograf)

$$$ (SØLVE SUNDSBØ/LOVE)

Den kommende utgaven av LOVE Magazine kan ikke ha vært billig. På forsiden ser vi to av verdens mest populære, og sikkert også dyreste jenter, nemlig it-jenta Cara Delevingne og Kim Kardashian West. 


Bildet du ser øverst i saken er knipset av den norske, London-baserte superfotografen Sølve Sundsbø


Kim teaset først 
«samarbeidet» for fire måneder siden via Instagram, og i ettertid har det blitt kjent at den 22 år gamle supermodellen skal være gjesteredaktør for magasinet. (Heia Cara!)

Fortsetter under (INSTAGRAM.COM/KIMKARDASHIAN)

Det britiske multitalentet har blant annet gjort et intimt intervju med Kanyes kone, hvor hun utrolig nok er naken igjen. Totalt skal det være over 30 sider med Kim i bladet… Hvor endel av dem utelukkende er bilder, tatt av Steven Klein. 


Det skal også komme to alternative forsider til magasinet, hvor det ene er Kim K alene med brun hud og bleika øyenbryn, og et annet med Delevingne og Kims modellsøster Kendall Jenner.  

Se begge her: 

Fortsetter under

Unge Cara og Kendall er forresten bestevenninner om dagen, og sannsynligvis to av kjendisene vi kommer til å høre mest om de kommende årene. Sistnevnte datet Harry Styles (<3) en kort periode, og ligger angivelig med Justin Bieber for tiden. Gratulerer.  

 
Den nye utgaven av LOVE er i salg fra 19. februar, kan kjøpes her til lands hos Narvesen-kiosker med litt større utvalg.

Bonus: Kim Kardashian West rocker Prada, hamburger og telefonkiosk via Steven Klein: 

Instaburger @kimkardashian wearing Prada SS03 for #Lovemagazine by @stevenkleinstudio @kegrand

A photo posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on
Se også: Cara og Pharrell synger i pen kortfilm for Chanel
(VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer