Hopp til hovedinnhold

Kim Cesarion x 730: – Jeg har et seksuelt sinn

HEI$ANN (SONY)

Ikke hørt om han her? Ikke så dritrart. 22 år gamle Kim Cesario fra Stockholm slapp nylig sin første singel, «Undressed». Det ser dog ut som om mange snart får vite hvem han er, ettersom den fyrrige, catchy-ass låten suser oppover alle slags lister.

Når han i tillegg ser ut som han gjør, så var jeg ikke vond å be når det kom til en prat da svensken gjestet Oslo.

Heeeeeei Kim,
velkommen til Norge. Har du vært her mye?

– Tusen takk! Nei, dette er første gangen så
vidt jeg kan huske. Jeg har ikke sett så mye av Oslo, men det har vært bra
så langt.

Selv om du ikke har vært her før; hva slags forhold har du til landet vårt?

– Ya’ll guys make money! Det er veldig rent her. Men jeg er fra
Sverige, så det er ikke så stor forskjell. Men ja, veldig fint og
rent er det, og mange svært hyggelige mennesker.


Jaha, synes du det?

– De som jeg har truffet så langt, er svært hyggelige. Jeg har ikke møtt så mange
sånn ellers.

Fortsetter nedenfor livesnutten.

Hurra for «Undressed»! Handler den om det vi tror…?

Getting undressed… Jeg skrev låta med Arnthor Birgisson, Gary Clark
og Lukasz Duchnowski. Jeg fikk en visjon da vi holdt på, og den gikk nesten i en
annen retning som ikke hadde noe med «getting undressed» å gjøre. Men så fikk
jeg en følelse at det var et eller annet med låten som var spesielt. Alle
låter er inspirert av en historie eller relatert til noe, så da jeg gjorde et radiointervju og fikk det spørsmålet for første gang, så svarte jeg at jeg skrev om meg selv. I guess I got a sexual kind of mind.
(Host, kremt!) Du
spilte nettopp før første gang her i Norge. Hvordan var det?
– Det var bra, det en mindre venue. (Jaeger i Oslo.) Det var
tight, men koselig og intimt. Det var god stemning.
Er
du singel?
– Hah, I don’t get undressed by myself
Heldig dame der, gitt!
– Nei, egentlig ikke…
Hva slags jenter tiltrekkes du av?
– Jeg er ganske open minded. Man kan bli overrasket når man minst venter det fra en person. Jeg har nok ikke én spesiell type… kanskje man er litt sugen på olika typer tjejer? Det kommer an på årstidene.
Jasså… Men har du noen eksempler på drømmedama?
– Wow…. Det må være en jente med latinsk blod i seg… eller en svart jente, siden jeg er halvt svart selv. En independent woman. En som kjører sin egen greie.
Du har en gresk-svensk mor og en far fra Guadaloupe. Hvordan har denne
kombinasjonen formet deg som person og artist?
– På en måte som har gjort meg mer mangfoldig og flerkulturell. Det har gjort meg mer internasjonal, og mer åpen i og med at jeg er et resultat av forskjellige deler av forskjellige land. Men som en artist har ikke
dette kommet så mye frem. Det mor og far har eksponert meg for reflekterer ikke musikken min.
Vrient spørsmål for en 22-åring, men hva er planen for resten av livet? Og litt lettere; planen for resten av 2013?
– Å fortsette å gjøre dette her, og gå i andre retninger senere, som i film. Men definitivt drive med musikk. I år blir det er rett og slett å drive med promotering. Opptre overalt. Etterhvert blir det album. Vi lar singelen leve litt
til siden den nettopp ble sluppet ut, så blir det enda en singel senere.
Er det noen artister som gjorde at du ville bli artist?
– Absolut! Da jeg var yngre hørte jeg mye på D’Angelo, Usher og Prince. Disse forbildene gjorde at jeg ville satse på musikk. Jeg hører mye på Stevie Wonder og mange andre, men hovedsakelig er det dem. Lenny Kravitz er også verdt å få med seg, han er fantastisk.
Oh yes, det er han… Klarer du å gi oss Kim Cesarions topp 5 låter som du hører på nå?

Kim tenker seg om og disker opp med disse:

 

1. «Blurred Lines» av Pharrell, Robin Thicke
og T.I.:

 

2. «The Hop» av A Tribe Called Quest:

 

3. «Adorn» av Miguel, er sjalvklart et must:

 

4. «Head» av Prince:

 

5. «Chicken Grease» av D’Angelo:

– … og du kan få en til! «Musicology» av Prince.
Hva er dine fem norske favoritlåter? (Haha!)
– …… Beklager, det går nok ikke. Jeg er
generelt dårlig på skandinaviske artister, fordi jeg er så lite eksponert til
musikken. Det er lettere med svenske, i og med at jeg har vokset litt opp med
svensk hip-hop, utenom det… ingen sjans!
Noen
famous last words?
– Jeg ekke famous, ennå! Foreløpig kan jeg
si, I’m just doing me… Jeg håper at jeg holder ut en god stund.

Det tror jeg nok, tenker jeg for meg selv.

Neida… Joda? (Neida!)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer