Hopp til hovedinnhold
(WARNER MUSIC)

Kid Rock: – Rap-rock er gay!

(WARNER MUSIC)

Verdens minst interessante musiker er trolig lei av å ikke være i medienes søkelys, og gjorde et «kontroversielt» intervju med The Guardian. Eller er han bare 100 % ærlig og seg selv? Kid Rock er iallfall langt fra blakk, og skryter av hvor mye penger han har tjent.

I intervjuet forteller 43-åringen blant annet at at han ikke er redd for å være politisk ukorrekt – og forteller åpenhjertig om abort, penger, våpen, damer og homofili. 

Ingen har lyst til å lese et helt intervju med Kid Rock, vi har derfor samlet tre sitater: 

Om politikk, abort og homofili: 

– Jeg er definitivt en republikaner på økonomiske og militære spørsmål, men jeg trekkes mot middelklassens sosiale utfordringer. Jeg er ikke fan av abort, men det er ikke opp til en mann å fortelle en kvinne hva hun skal gjøre. (Jøss!) Som en registrert vigsler (prest) gleder jeg meg ikke til å ekte homofile, men jeg vil ikke nekte dem heller. 

Om penger: 

 
– Jeg er ikke bare rik, jeg er skamrik. Jeg kan si det fordi jeg ikke er flau – jeg har tjent «a fuck-ton» med spenn, men jeg har aldri tjent en uærlig dollar. Jeg prøver å gjøre det rett for folkene rundt meg. 
Om rap-rock: 

– Rap-rock var det folk ville ha på et tidspunkt, og de elsker fortsatt de låtene på konserter. Men det ble endel bullshit og det er ganske gay.. Hvis noen sier at jeg ikke kan si «gay», kan du si at de kan «go fuck themselves». Du kommer ikke til å få noe politisk korrekt ut av meg. 

Lyst til å lese mer? Se hva Kid Rock forteller om sønnen, damer, weed, våpen og Barack Obama hos The Guardian

Nyeste saker fra 730.no

Les mer