Advertisement

Trekker tilbake uttalelsen om Jordyn Woods

3. mar 2019 kl. 01:32

LITT BEDRE STEMNING? (INSTAGRAM)

Neiiiida, ikke helt ferdig ennå.

Ny oppdatering innenfor det som på ekte har blitt kalt «vår tids største populærkultur-hendelse»: Khloé Kardashian har ombestemt seg.

Etter at Jordyn Woods før helgen stilte opp på Jada Pinkett Smiths Red Table Talk for å dele sin side av historien, anklaget Khloé 21-åringen for både å lyve og for å være grunnen til at familien hennes nå er brutt opp via en fyrrig melding på Twitter. Sistnevnte hevdet Jordyn hardnakket at hun _visste_ at hun ikke var hovedårsaken til, men uten å utdype.

(Hintet hun om at det allerede var slutt mellom Khloé og Tristan før den bekryktede hjemmefesten?)

Nå trekker dog Khloé uttalelsen delvis tilbake. Igjen via Twitter.

– Dette har vært en forferdelig uke, og jeg vet at alle er lei av å høre om det (meg selv inkludert). Jeg er en emosjonell berg- og dalbane om dagen, og har sagt ting jeg ikke burde sagt. Ærlig talt var det ikke like sjokkerende når Tristan var utro mot meg og ydmyket meg nå, som det var første gang, skriver 34-åringen og fortsetter:

– Det var langt verre og mer smertefullt å bli såret av en person som står meg så nær. En person jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn er ikke grunnen til at familien min er brutt opp. Det var Tristan sin feil. Nå må jeg komme meg videre med livet og huske hvor velsignet jeg er; med familien min, helsen min, og min vakre datter True.

Gud bedre.

(Hvis man legger godvilja til: Khloé skriver «en person jeg elsker» i stedet for «en person jeg elsket» – kan det bety at det er håp for en gjenforening?)

Som om dette ikke er nok styr: Travis Scott skrur av Instagram etter Kylie Jenner-kaos