Hopp til hovedinnhold
(E!)
Alle kan bli smittet - selv verdens rikeste familier (E!)

Khloé Kardashian fikk korona: – Den dritten er ekte

Koronaviruset sparer ingen. Selv ikke Khloé Kardashian.

I en ny teaser fra den kommende episoden av Keeping Up with the Kardashians får vi se KoKo med korona.

Khloés klarsynte storesøster Kim forteller at hun i forkant regnet med at testen skulle være positiv, fordi hun var så fryktelig dårlig.

En dramatisk Kris Jenner filmer seg selv mens hun forteller om prosessen. 

– Jeg var på telefonen med alle leger som tok telefonen for å prøve å finne noen som kunne hjelpe henne, sier mor og manager.

Noen sekunder senere ser vi Khloé Kardashian – hun også med selfie-kamera – og en robotstemme full av virus.

Bakgrunnsmusikken kunne vært hentet fra en skrekkfilm.

– Jeg fant nettopp ut at jeg har korona. […] Det var skikkelig ille i noen dager. Oppkast, skjelving, varmt og kaldt… Jeg har migrene, men dette var den verste hodepinen jeg… Jeg vil ikke si at det var en migrene, sier Khloé.

– Brystet mitt brant når jeg hostet. Halsen min er fortsatt ikke bra igjen. La meg fortelle deg… Den dritten er ekte. Men vi skal alle komme oss gjennom dette. Hvis vi følger ordre kommer vi oss gjennom dette. Måtte gud velsigne oss alle, avslutter hun.

Se teaseren her:

10 gode pandemi-bud fra Ingeborg Senneset:

 

I starten av september ble det kjent at Keeping Up with the Kardashians takker for seg

Den 20. og siste sesongen kommer i 2020 2021.

Kim Kardashian takket den trofaste fansen via Instagram.

Til våre fantastiske fans

Det er med tunge hjerter vi som familie har tatt den vanskelige avgjørelsen om å ta farvel med Keeping Up with the Kardashians.
 
Etter snart 14 år, 20 sesonger, hundrevis av episoder og mange spin-off-serier, er vi mer enn takknemlige for alle dere som har sett oss i alle disse årene. I gode tider, dårlige tider, glede, tårer og de mange forhold og barn. Vi vil alltid ta vare på de fantastiske minnene og utallige menneskene vi har møtt underveis.

Takk til tusenvis av enkeltpersoner og bedrifter som har vært en del av denne opplevelsen, og viktigst av alt, en veldig spesiell takk til Ryan Seacrest for å tro på oss. E! for å være vår partner og vårt produksjonsteam på Bunim/Murray, som har brukt utallige timer på å dokumentere livene våre.
 
Den siste sesongen vår sendes tidlig neste år i 2021.
 
Uten Keeping Up with Kardashians ville jeg ikke være der jeg er i dag. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som har sett og støttet meg og familien min de siste 14 utrolige årene.

Dette showet gjorde oss til hvem vi er, og jeg vil alltid stå i gjeld til alle som spilte en rolle i å forme karrieren vår og forandre livene våre for alltid.
 
Med kjærlighet og takknemlighet,
Kim

Se også: boy pablo fikk COVID-19, så vi måtte intervjue ham via Zoom

Les mer