Hopp til hovedinnhold
KESHAS NYESTE PROFILBILDE PÅ FACEBOOK <3 (RCA/SONY)

Kesha saksøker Dr. Luke for vold og overgrep

KESHAS NYESTE PROFILBILDE PÅ FACEBOOK <3 (RCA/SONY)


Kesha Rose Sebert alias Ke$ha (men nå uten dollartegn), saksøker sin tidligere samarbeidspartner og mentor, produsent og låtskriver Dr. Luke. 

Keshas fans har lenge vært bekymret for artisten mentale helse, mye grunnet en lang og trøblete historie med Dr. Luke. Lukasz Sebastian Gottwald, som han egentlig heter, «oppdaget» Kesha som attenåring, og har styrt karrieren hennes med jernhånd.

I følge fans har K$ gitt fra seg all kontroll på sin egen karriere, og har blitt nektet å gi ut den musikken hun egentlig ønsker. Hun skal også ha blitt nektet å samarbeide med rockebandet The Flaming Lips, som hun egentlig skulle gi ut et album med. (Hør hvordan det lyder her.) 

Den uutgitte låten «Dancing With The Devil» skal visstnok handle om Dr. Luke: 

Fortsetter under

I 2013 startet fans en kampanje for å «frigjøre» Kesha fra produsenten, men nå viser det seg at problemene skal handle om mer alvorlige ting enn musikken alene. I et søksmål fra Kesha til Luke som ble frigjort i dag kan man blant annet lese at 27-åringen hevder å ha blitt seksuelt misbrukt av ham, i tillegg til å ha blitt utsatt for psykisk og fysisk vold.  

Kesha hevder også at han grunnen til at hun fikk spiseforstyrrelser, som hun selv oppsøkte hjelp for tidligere i år. 

Dr. Luke har i tillegg til å jobbe med Kesha produsert og skrevet låter eller med for Katy Perry, Rihanna, Britney Spears og Miley Cyrus. Han nekter for alle Keshas anklager, og svarer med å saksøke henne tilbake. 

Keshas mål med søksmålet er først å fremst å bli fri fra kontrakten hun fortsatt har med produsenten, etter det hun kaller et tiår med manipulering og misbruk. Les mer om saken og se begrunnelsene her

Se også: 730 traff en pratsom Kesha i Stockholm i 2009 <3 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer