Hopp til hovedinnhold
MIGHT CRACK A SMILE BUT AIN'T A DAMN THING FUNNY (GQ)

Kendrick Lamar boikottet sin egen GQ Man of the Year-fest

MIGHT CRACK A SMILE BUT AIN’T A DAMN THING FUNNY (GQ)

Årets menn ifølge GQ er comeback-kongen Justin Timberlake, Will Ferrell (selv om han så langt i år ikke har vært med i en eneste film), Matthew McConaughey (selv om hans eneste film så langt i år, Dallas Buyers Club, startet for et par uker siden), James Gandolfini (R.I.P.) og Kendrick Lamar, som etter at han signerte med Dr. Dre har blitt en av verdens mest kritikerroste rapstjerner.

Hos bladets nettsted er kåringen kun kos, men i kulissene er det lusen stemning grunnet måten GQ presenterer K. Dot.

– Kendrick hverken røyker weed eller drikker, skriver bladet overrasket, samtidig som de stusser over at rapperen ikke fremstår spesielt opptatt av damer («han kaster ikke så mye som et blikk på alle jentene rundt ham») i tillegg til at de bruker mye av plassen på å skrive om vold og drap i hans hjemby Compton.


Sjefen for 26-åringens label Top Dawg, Anthony Tiffith, sier til TMZ at det er en enorm ære for Kendrick å bli kåret til årets mann, men at de ikke kan tolere den «late» og «støtende» saken til GQ, og at Black Hippy-medlemmet derfor ikke stilte på bladets Men of the Year-fest, hvor han skulle opptre.

– At (GQ-skribenten) sier at han var «overrasket over disiplinen vår» er fullstendig respektløst, sier Kendrick-representanten.
– Den raserelaterte overtonen (til bladet) minnet alle om perioden i hip-hop som ble ødelagt av vold, som resulterte at vi mistet to av våre største stjerner (2Pac og The Notorious B.I.G.).

Les Kendrick-saken til GQ her.

California-gutten, som Dr. Dre signerte til Aftermath i fjor, varmer opp på Kanye Wests tre måneder lange
The Yeezus Tour
. I kveld spiller K.Dot og Ye i Philadelphia, mens de snart gjør fire utsolgte konserter i Barclays Center og Madison Square Garden i New York.
Se også: 730 x Kendrick Lamar: – Største forskjell på Oslo og Compton…? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer