Kelly Rowland tar en europeisk 180

5. jun 2009 kl. 00:00
KELLY TØRKET TÅRENE ETTER Å HA HØRT DANSEVISE (SONY)
Ikke mange Destiny’s Child-fans kan nynne på en Michelle Williams-låt, og Kelly Rowland har heller ikke kommet seg helt ut av Beyonces suksessfulle, kurvete skygge.

Etter to soloalbum, har Texas-piken tilbrakt mye tid i Europa, hvor hun har blitt glad i dansemusikk, noe hun demonstrerer på DJ-en og artisten David Guettas «When Love Takes Over».
Singelen er fra franskmannens kommende, fjerde album One Love og den femte delen av hans populære mixtapeserie Fuck Me I’m Famous.

Kelly forteller Billboard at hun hygger seg på europeiske dansegulv, og at hun fikk tårer i øynene da hun hørte instrumentalen.

– Jeg har danset i sør-Frankrike fra kvart på ett om natten til klokken 8 om morgenen, men jeg tenkte aldri på å selv gjøre en danselåt. Davids musikk har fått meg til å vurdere en helt ny stil. Noe skjedde første gang jeg hørte låten, jeg ble fylt av så mange følelser.

Videoen er regissert av svenske Jonas Åkerlund (som er aktuell med en ambisiøs Lady Gaga-video) og viser den 28 år gamle amerikaneren på Venice Beach i Los Angeles, fulgt av en fest hvor hun klapper, jubler og gir high 5 bak Davids platespillere:


Fun fact 1: Det er kanskje ikke så lett å se, men Kelly Rowland har silikonpupper. Hun fortalte People at hun ønsket seg større bryster for å kunne fylle ut kjoler og topper på en bedre måte, og gikk fra A til B. Dobbel D hadde sett rart ut, mener sangeren.

Moteløven og designeren Isaac Mizrahi er for øvrig aktuell med realityserien The Fashion Show, som startet i forrige måned. Konseptet er inspirert av Heidi Klums Project Runway.

Nakenvideo: Fullstendig fransk åpning.

Fun fact 2: David Guetta er også glad i en annen Kelly fra Texas. Modellen Kelly Thiebaud har hovedrollen i flere av 41-åringens musikkvideoer:
Mens Beyonces boost er bootylicious, gjør Michelle Williams det ræva.