Kelis: Hipp hurra for USA

16. jun 2010 kl. 00:00
MUTTER'N TAR SEG EN FEST (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Etter en lang pause med barn, skilsmisse og offentlig pengekrangel med eksen NaS, har Kelis tatt en 180 fra leken R&B til electronicainspirert pop via albumet Flesh Tone, som fikk både slakt og kjærlighet da det kom i salg i Europa i mai. I USA er det ennå ikke offisielt utgitt.

I dag var det premiere på ørkenvideoen til den nye singelen «4th of July (Fireworks)», hvor hun benytter den amerikanske nasjonaldagen til å danse seg gjennom jord, ild, vind og vann, i regi av seg selv og John Rankin Waddell og Nicole Ehrlich:

Fortsetter nedenfor.


Den 21 år gamle Baltimore-produsenten DJ Ammo har gjort låten.

Kelis’ korte All Hearts Tour starter i Los Angeles 23. juli og avslutter i New York 5. august, med hennes Interscope-kollega Robyn som oppvarmer. Svensken blir ikke med til Slottsfjell, hvor Manhattan-jenta spiller 16. juli.

Rankin gjorde også videoen til den David Guetta-produserte singelen «Acapella»:

Fortsetter nedenfor.


Her synger den tidligere The Neptunes/Pharrell-artisten (som nå er hos will.i.am) at livet var tomt, uten musikk, kun vokal, før sønnen Knight ble født, noe som ikke kommer så godt frem i den fargesprakende, kaotiske videoen, med unntak av slutten hvor hun har lillegutt på ryggen.

– You are the drum in my heartbeat / bass and guitar lead.

Her kan du høre og laste ned Kelis’ nye album, samt kopiere spilleren til andre nettsteder:

Se tatoveringen NaS angrer på!