Hopp til hovedinnhold
- Argh!

Keira Knightley slettet sin Twitter etter 12 timer

IKKE EN MIKROBLOGGER (REGENCY)

Keira Knightley er kjent for å ikke være raus når det kommer til å dele på sitt privatliv, og internettet har hun beskrevet som «avhumaniserende». Ifølge Daily Mail ble Pirates of the Caribbean-skuespillerinnen dog nylig med på Twitter.

I februarnummeret av
Harper’s Bazaar forteller den 28 år gamle London-jenta at hun på tampen av 2013 opprettet en konto under falsk navn. Men Twitter fikk henne til å kjapt stønne oppgitt.

– Det fikk meg til å føle meg litt som å være en av de upopulære i
skolegården som står på sidelinjen og bare «argh!», sier Keira, som slettet kontoen 12 timer senere.

– Det er greit. Jeg liker å være privat. Jeg spør ikke skuespillerinner som jeg virkelig beundrer om hvordan de klarer (å dele av seg selv via Twitter), fordi jeg vil ikke vite det. Kanskje jeg er barnslig, men jeg vil ikke vite om livet ditt, sier briten, som også forteller bladet at hun ofte drar på jobb kl. 5:30 og kommer hjem ved 21-tiden.

Fortsetter nedenfor bildet.

KEIRA I JACK RYAN: SHADOW RECRUIT (UIP)

En kollega av Keira som forsøkte seg på Twitter i 2013 er Megan Fox, men som hun skrev på Facebook i januar i fjor; det ble for meget.

– Som noen av dere har, eller kanskje ikke har, lagt merke til, så ble Twitter-kontoen min stengt. Jeg trodde 2013 skulle bli året da jeg endelig blomstret til en sosiale medier-sommerfugl. Men det skulle vise seg at jeg hatet det. Jeg elsker dere, men jeg blir aldri den jenta. #ImSorry, skrev Megan.

Denne måneden er Keira aktuell med Tom Clancy-thrilleren Jack Ryan: Shadow Recruit, hvor hun spiller mot
Chris Pine, Kevin Costner og
Kenneth Branagh. Sistnevnte står for regien. Senere i år kommer hun med komedien Laggies med Chloë Grace Moretz og The Imitation Game med Benedict Cumberbatch, om den britiske kodeknekkeren Alan Turing som etter 2. verdenskrig ble siktet for homofili og godtok å bli kjemisk kastrert fremfor å sitte i fengsel.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer