Hopp til hovedinnhold

Keep your friends close, but your enemies closer

Først må jeg fortelle en dramatisk historie fra gårsdagen!!Jeg satt og spiste middagen min i fred og ro. Plutselig hører jeg en summende lyd komme nærmere og nærmere. Før jeg vet ordet av det, har jeg en svær grønn bille inne i øret! Jeg får fullstendig panikk, skriker høyt, og trekker til meg hele restaurantens oppmerksomhet. In the heat og the moment, fekter jeg så mye med armene, at billen på mystisk vis finner veien NED I BH’EN MIN!! All eyes on me, og allikevel klarer jeg å brette opp kjolen, og omtrent ta av meg bh’en, for å få ut det ekle dyret. Center of attention da, for å si det slik.Etter at hoveddramaet var over, fortsatte den grønne saken og fly bort til sofaen der jeg satt. Først freaket jeg, men så kom jeg på det gode gamle uttrykket «keep your friends close, but yout enemies closer». And so I did:

Me and Mr Green. Hjerte

Mr Green på nye eventyr…

Vi ble så gode venner tilslutt at jeg tok han med meg hjem.

Og på natten lå vi i skje.

Så noen bilder fra dagen i dag. CHILLERN.

CHILLERN part 2.

Jeg søker herved stillingen til den nye brun og blid plakaten.

Spist pannekake med is og sjokolade til lunsj, Spør meg om det var digg a!!

Charter!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer