Hopp til hovedinnhold
HEISANN (HBO)

Kate Upton i Entourage?

HEISANN (HBO)

Produsent Mark Wahlberg har snakket om å ta Entourage til det store lerretet i årevis, men det var ikke før i forrige måned at seriens skaper Doug Ellin bekreftet at skuespillerne Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara og Kevin Connoll endelig hadde sagt ja, etter å ha krevd mer penger for å bringe tilbake Vince, Drama, Turtle og E.

Innspillingen av filmen skal starte i januar, og nå jakter Warner Bros. på den kvinnelige hovedrollen, som trolig betyr rollen som Vinces kjæreste/holde på-pøk. Hvem hadde vært bedre enn Kate Upton? Ifølge The Wrap er filmselskapet i forhandlinger med den blonde 21-åringen fra Michigan, best kjent for sin innsats for Sport’s Illustrated fra hun var 18 år gammel, og som i den senere tid også har prydet forsidene til Vogue og Elle.

Fortsetter nedenfor.

HEISANN (UIP)
 

Kate skyter i disse dager komedien The Other Woman med danske Nikolaj Coster-Waldau (Hodejegerne, Game of Thrones), Nicki Minaj, Cameron Diaz, Madison McKinley (The Wolf of Wall Street) og Lady Gagas kjæreste Taylor Kinney (The Vampire Diaries, Zero Dark Thirty).

Den kristne gladjenta debuterte i Tower Heist med Ben Stiller og Eddie Murphy, fulgt av The Three Stooges.


Handlingen til Entourage-filmen er ennå ikke offentliggjort, men seriens 8 sesonger var omtrent slik… Haha:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer