Hopp til hovedinnhold

Kåte kaleidoskop-drømmer via lekker LA-dude

HÅR-NY TYPE (JIVE/RCA)

Det sertifiserte multitalentet Miguel kåtet opp en armé av kvalitetstørste R&B-fans med debutalbumet All I Want Is You i 2010. 25-åringen er i disse dager aktuell med det råflotte oppfølgersettet Kaleidoscope Dream, og via førstesingelen «Adorn» scoret Los Angeles-gutten sin andre #1-hit noensinne på Billboard R&B/Hip-hop-listen i USA, og det egenproduserte formerings-anthem’et regnes for å være hans mest suksessfulle singel til nå.

Sveisen hans er unektelig litt 2010, men flotte «Adorn» henter litt lyd fra noen gode tiår siden og gir det hele en snasen og sexy 2012-overhaling:
 
(Fortsetter under.)

Forleden dag droppet den erotiske, Constellation Jones-regisserte videoen til «Do You», som er produsert av Wyclef Jeans New York-baserte fetter Jerry Wonda. Mmmm:

Det forførende 11-sporssettet har høstet strålende kritikker etter den offisielle slippen tirsdag denne uken, og vi co-signer gladelig den gode stemningen. For å sitere norske Stargates britiske manager Tim Blacksmith:

Ye$. (Mark Pitts er forøvrig president i urban-avdelingen hos Miguels plateselskap Jive. 37-åringen var i sin tid også manager for raplegenden Notorious B.I.G.)

En av de desiderte høydepunktene på

Kaleidoscope Dream er The Phatboiz-produserte «The Thrill», som i dag fikk en snasen snutt hvor Miguels kjæreste Nazanin Mandi (som også medvirker i hans «Do You»-video over – #buuu) feirer bursdag. Det vanker champagne og deilige kaker, både av den bakte og den formfulle feminine sorten:


Instagram-bonus: Den flinke + vakre norske soulsangeren Adiam Mengis på sin hårfine kollegas plateslipp-fest i Brooklyn forleden dag:

Last ned/hør smakebiter fra Kaleidoscope Dream her:

Se også: – Én kjappis uten sugemerker, takk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer