Kåte Hollywood-stjerner sjokkerer

6. jun 2009 kl. 00:00
MEGAN FOX I HOW TO LOSE FRIENDS (SANDREW METRONOME)
Blader som intervjuer Megan Fox ender som oftest ikke bare opp med iøyefallende bilder, de får flere saftige sitater, gjerne om hennes kolleger.

Tidligere har mediafavoritten snakket sidelengs om Zac Efron og Scarlett Johansson, mens hun har hyllet Salma Hayeks «hyller».

Britiske GQ har nå sendt ut en smakebit fra sitt nye intervju med den Transformers-aktuelle 22-åringen, hvor hun ikke nevner navn, men forteller at flere regissører nylig har forsøkt å ligge med henne.

Mange kamuflerer sexforsøkene som intervju eller audition for fremtidige filmprosjekter, og det er – angivelig ikke noe hun måtte gjennom før hun ble kjent.

– All casting couch shit jeg har erfart har vært etter at jeg ble berømt. Det er forferdelig trist. Noen av disse folkene er Hollywood-legender!

– Du tror du skal møte dem og gleder deg og tenker at det er utrolig at denne personen vil snakke med deg, og så kommer du dit og innser at det ikke er det de vil i det hele tatt. Det har faktisk skjedd ofte i år.

Se også: Slik blir Megan Fox våt.

Ifølge Tennessee-piken gjelder dette ikke bare mektige folk bak kameraene, men også kjente, bortskjemte, mannlige filmstjerner.

– Det er noen karer, skuespillere som har vært i bransjen i en stund, som er veldig egosentriske og som av ulike årsaker har fått ligget med mange jenter, som – fordi de ikke kjenner meg – tror jeg er et lite sukkertøy, en Marilyn Monroe-type som skal blunke med øynene og la dem tømme seg i meg.

Hun forteller at hun avviser slike «psykologiske fucked up» mannfolk på en iskald måte, noe som pleier å gjøre dem satt ut.

– Jeg stopper dem med en gang, rett foran andre folk. Det er så lenge siden noen har sagt nei til dem, så de vet egentlig ikke hvordan de skal takle det.

Bildeserien av Megan Fox i britiske GQ er her.