Hopp til hovedinnhold
Tokyo Toni blac chyna kim kardashian zeus network rob kardashian instagram court-house-quart-house
Tokyo Toni og datteren Blac Chyna på premieren til serien Tokyo Toni's Finding Love ASAP på AMC Theaters i november 2019 i Universal City utenfor Los Angeles (Arnold Turner/Getty/The Zeus Network)

Blac Chyna sin mor kastes ut av tinghuset under rettssaken mot The Kardashians

Blac Chyna må klare seg uten moren Tokyo Toni i rettssalen under striden mot Kardashian-klanen.

Angela Renée White alias Blac Chyna saksøker Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Kylie Jenner for til sammen 100 millioner dollar. Ja, 883 millioner kroner. Blant annet for å ha fått hennes TV-serie med eksen Rob Kardashian kansellert.

Blac Chyna saksøker dem også for ærekrenkelse og for å ha forsøkt å få henne personlig kansellert. Rob hevder at eksen var voldelig og utro, noe hun nekter for. Kardashians-advokaten Michael Rhodes forteller at influenceren har fått tilbud om å bli betalt av familien for å trekke søksmålet, men at hun takket nei.

Han kaller Blac Chyna en bitter løgner og anklager henne for å ha lyst til å være en av dem.

– Hun ville ha det navnet. Ms. White ville være en del av denne familien.

The Kardashians sesong 2 disney plus norge

(Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kardashian/Jenner-klanens forsøk på å stanse rettsaken gikk altså ikke, og de er nå i retten med Blac Chyna.

Les også: Rita Ora glemte at hun datet Rob Kardashian

En annen som var på plass var moren Shalana Jones-Hunter. Som i likhet med datteren Blac Chyna også har et Asia-inspirert kallenavn; Tokyo Toni. Hun gjestet realityserien The Real Blac Chyna og fikk i etterkant sin egen serie Tokyo Toni’s Finding Love ASAP! på streameren Zeus.

Moren har vært åpen om sin misnøye med Calabasas-familien, og den andre dagen i retten – tirsdag kveld norsk tid – fikk advokaten til Kardashians henne kastet ut av tinghuset.

The-Kardashians-Keeping-Up-with-the-Kardashians-KUWTK-Hulu-series-teaser-countdown

(Disney+)

På vei ut av bygget poster Tokyo Toni en selfie-video på Instagram med en tirade om Kardashians-ene.

– De er søppel, fittene deres stinker. Og jeg skal fortelle om all deres business. Bokstavelig alt sammen. Kom igjen, saksøk meg. Så skal jeg vise frem tekstmeldingene fra broren deres. Boy oh boy… Denne incesten deres må stoppe. Det er ille, sier hun i snutten nedenfor.

Moren til Blac Chyna oppfordrer Kardashians til å ta det ansikt til ansikt med henne.

– Møt meg foran tinghuset, la oss snakke om det, sier 50-åringen.

Det Tokyo Toni sier «boy oh boy til er angivelig en historie Rob Kardashian skal ha fortalt henne og Blac Chyna om hva Kim Kardashian eller en av de andre søstrene gjorde mot ham som ung.

Les innlegget hennes fra Instagram nedenfor.

Tokyo Toni blac chyna kardashian rob kardashians suck off instagram court house quart house

Tokyo referer også til en scene i nye The Kardashians sesong 1 hvor Kim sier at hun blir «kåt» av å rydde lekerommet til barna.

«Gå og se serien. SYKT», skriver 50-åringen.

Tokyo henger ut på trappen utenfor tinghuset i snutten nedenfor.

– Khloé, Kim, dere trenger ikke å være redde. Det er bare en rap… Jeg har pratet piss i åtte år.

Advokaten til Kris & co fikk moren kastet ut blant annet fordi hun gikk live på Instagram og var «truende». Hun ruller en blunt i live-streamen og blir en smule uklar under den lange tiraden. Nedenfor er litt fra starten.

Tokyo sier at Kardashians-ene «så døde ut», og at Khloé «ristet på hodet over alt som jurykandidatene sa».

– Går det greit, bitch? Tok du Xanax eller noe før du kom dit, bitch?, undrer hun.

Moren til Black Chyna hevder at Kris Jenner fremstod «gammel og utslitt», og at hun lignet på «han lille mannen på trehjulssykkelen» fra Saw-skrekkfilmene.

Hun sier at hun skal «ta dommeren».

Les også: Kylie Jenner finansierer rettssaken mellom Rob og Chyna?

Det hører med til historien at det ble sagt mye i rettssalen.

https://twitter.com/NineDaves/status/1516168894695845892

– Jeg håper virkelig at ingen av disse personene blir enda mer velstående på grunn av dette, sier en person i rettssalen ifølge New York Daily News.

En annen forteller at hun ikke lar datteren se realityserien til familien.

– Jeg synes ikke de er gode forbilder. Jeg vil ikke la henne se på noe som involverer dem.

Tokyo Toni blac chyna kim kardashian zeus network rob kardashian instagram court-house-quart-house

(Instagram/blacchyna)

Blac Chyna har fått god råd som influencer og socials-personlighet. Blant annet ved å ta steget fra Instagram til OnlyFans. Den britiske plattformen forteller at hun her tjener millioner av pund. Se listen til OnlyFans over deres profiler som tjener mest her.


En mann på 50-60 år, som er innkalt som potensielt jurymedlem, sier at han har sett filmen Kim K Superstar med Ray J. Noe som kan ha blitt for mye for ham.

– Jeg har sett Kim Kardashians sextape, og jeg tror ikke jeg kan være upartisk i denne saken, forklarer mannen i rettssalen.

Kimberly skal da ha rullet med øynene.

Robert Kardashian, som i 2016 fikk datteren Dream Renée Kardashian med Blac Chyna, var ikke tilstede. Tyga, eksen til Kylie Jenner, har også barn med Blac Chyna. (Ja, det er komplisert.)

Kardashian-professor Chioma Anugweje fra 730.no tror at den virkelige årsaken til at Kardashians fikk Tokyo Toni kastet ut er fordi de frykter alt hun vet.

Chioma Anugweje (Instagram/chiomaacom)

Chioma Anugweje (Instagram/chiomaacom)

– Tiradene hennes utgjør ikke mye mening, og disse oppslagene er uheldig for Blac Chyna. Men både hun og moren sitter på mye personlig informasjon som Kardashians ikke ønsker skal bli kjent, forteller Chioma.

– De fleste som er rundt denne familien må signere en NDA (fortrolighetsavtale) som gjør at de ikke kan si noe negativt om dem, men de har ikke en slik avtale med Tokyo Toni og datteren. Den blir i alle fall ikke holdt. Moren er kjent for å være en løs kanon, og Blac Chyna sier at hun ikke har kontroll på hva moren sier. Derfor var det taktisk for Kardashians og deres advokat å få henne fjernet fra tinghuset.

– Det er også interessant at Kris Jenner forsøkte å «settle out of court» med Blac Chyna – og at Chyna sa nei. Jeg tipper det vil komme frem mange syke ting under denne rettssaken og at Kardashians er nervøse.

I den første episoden av Disney-serien The Kardashians sesong 1 samles Kris og alle barna til lunsj hos Kim. Men Rob er ikke med og blir ikke nevnt. Det blir heller ikke beefen med Blac Chyna – og mye annen te.

730.no oppsummerer episoden her 🧙🏼‍♀️

(Og forteller hva vi etterlyser.)

Les mer