Hopp til hovedinnhold
Vi fortjener ikke Karpe (akam1k3)

Karpe gir bort inntektene fra musikken via PAF Patel og Abdelmaguid Foundation

I dag oppfyller Chirag og Magdi fra Karpe et løfte de ga hverandre for 9 år siden.

For et drøyt år siden ble det kjent at duoen kjøpte rettighetene til sin egen musikk etter en nesten ti år gammel kamp.

– Vi er kjempefornøyde med å ha fått til en ryddig avslutning på en prosess som har vart i nesten ti år. Nå har vi masterrettighetene til all musikk vi noensinne har gitt ut. Jeg føler meg fri, sa Magdi til DN den gangen.

I dag lanserer de PAF alias Patel og Abdelmaguid Foundation.

Alle inntekter fra Karpes tidligere utgivelser vil nå gå til fondet.

– Hver gang du hører på en av låtene våre, fra Glasskår til SAS PLUS / SAS PUSSY, går alle inntektene rett til «Patel og Abdelmaguid Foundation» (PAF). Én gang i året vil PAF dele ut penger til både små og store prosjekter som ønsker å bedre situasjonen for flyktninger, asylsøkere og innvandrere. Både i Norge og i resten av verden, skriver de på Instagram.

Du kan lese hele det rørende innlegget nedenfor.

View this post on Instagram

«Hvis vi en eller annen gang i livet, mot alle odds, eier masterrettighetene til alle utgivelsene våre… så gir vi bort alt. Hele katalogen. Alle inntektene. For resten av livet og en god stund til. Det er arven vår.»  For snart ni år siden lovte vi hverandre dette, og av alle prosjekter vi har gjennomført til nå er dette det vi har drømt om lengst. Løftet har også vært bensinen vår i møte med de som har lurt oss, utnytta oss eller stjålet fra oss. Vi er født i Norge. Vi har ikke jobba hardere, vi fortjener det ikke mer og vi har ikke gått fra 0 til 100. Ingen av oss vet engang hva 0 er. Foreldrene våre kom hit og vi fikk en sjanse. Å gi katalogen vår tilbake til mennesker som er i samme situasjon som de var, eller med et enda vanskeligere utgangspunkt, er full sirkel for Karpe. Så vi holder løftet vårt. Hver gang du hører på en av låtene våre, fra Glasskår til SAS PLUS / SAS PUSSY, går alle inntektene rett til «Patel og Abdelmaguid Foundation» («PAF»). Én gang i året vil «PAF» dele ut penger til både små og store prosjekter som ønsker å bedre situasjonen for flyktninger, asylsøkere og innvandrere. Både i Norge og i resten av verden. Link i bio. ❤️ Chirag og Magdi

A post shared by karpe (@karpe_offisiell) on

På nettsidene PAF.no kan du se nøyaktig hvor mye som samles inn takket være Karpe-streams. 

Telleren startet i dag, og er allerede oppe i flere tusen kroner.

Stream flott musikk for en viktig sak (PAF.no)

Les mer om PAF via nettsiden her!

Bonus:

SAS PLUS SAS PUSSY er nå delt opp i 17 spor i en PAF-utgave:

Se også: Magdi forteller 730.no at han har en liste med ønsker fra fans som skal oppfylles

Nyeste saker fra 730.no

Les mer