Hopp til hovedinnhold
Se Norges nye prisutdeling!

Karpe Diem vant verdens første norske P3-pris (♥ NORSK MUSIKK ♥)

Gratulerer til Röyksopp som vant P3 Gull-prisen Årets låt (avstemning) for sin smash «Running to the Sea» feat. Susanne Sundfør (artig nok opprinnelig laget for P3s Lydverket), gratulerer til Kaizers Orchestra som ble Årets liveartist (avstemning), gratulerer til Cashmere Cat som vant Årets nykommer (jury) og gratulerer til Karpe Diem som nesten gråt da de dritfortjent vant P3-prisen (jury).

Men ikke minst: Gratulerer til P3 og gratulerer til NRK, gratulerer til Norge som endelig har fått P3 Gull. Sverige og Danmark har hatt det i årevis, og selv om deres opplegg (foreløpig) er større enn «vårt», så var den norske varianten – direktesendt fra «vesle» Sentrum Scene i Oslo – minst like bra. Kanskje bedre? De svenske og danske P3 Gull-sjefene som var tilstede tok iallefall av seg hatten for den norske produksjonen. Og den norske musikken.

Utenom prisutdelingene var det terningkast 5-6-opptredener fra Envy (gjør oss stolte, ta hele verden, plis), medley med Lars Vaular, Kaveh (med Sandra Lyng) og skamløse Arif, den unge nykommeren Emilie Nicolas (← WOW!!!), stilig dobbeldose CLMD, absurd tøft show med Kvelertak i kulda på taket av Sentrum Scene, stripped down super-Truls med verdens beste kor og – som alltid – fenomenal innsats fra Karpe Diem, som endelig gav «Jens» sin fortjente tv-boost. (Burde vært en singel.) Det hele ledet av heltinnen Live Nelvik (som vi Fredagsfjas‘et med i går).


Se hele showet ovenfor via P3 og se 730s Instagram-snapshots nedenfor. Salute!

Magdi, Truls & Raggen

Vinz fra Envy med stjerneskuddet Emilie Nicolas. Flinkisfest.no.

Leo på Texas 2005-shit.

Christine Dancke er egentlig for pen for radio. Kjolen var like flott. Særlig bakfra, hvis det er lov å si.

Röyksopp <3 730s afrikanske avdeling.

Gabrielle og Lars Vaular, med Lars’ 10 år gamle danser Gabriel.

Ida Fladen, Fam Irvoll, Linnéa Myhre

Kaveh liker Veronica Maggio.

Smørblide Karpe med P3-prisen.
 
Se Kvelertaks sjuke opptreden på P3 Gull-taket av Sentrum Scene i Oslo: Her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer