Karpe Diem legger video-kølla på bordet

1. jun 2012 kl. 00:00

$e $juk $nutt.

Whoa! Karpe Diem leker som vanlig ikke. Her har gutta fått en av de lekreste norske musikkvideoene noensinne. Takket være regissør Kavar Singh.

Oslo-duoen forteller 730 om de levende bildene:

– Dette har lett vært den mest tids og ressurskrevende musikkvideoinnspilllingen vi har jobbet med. Den varte fire dager, men den siste dagen var spesielt våt og kald. Den varte fra 08.00 til midnatt, og å være våt-kald under regnmaskiner i såpass mange timer er ikke noe vi er keene på å gjøre igjen. I tillegg til oss hadde vi med 120 kompiser (PLUSS DIAZ! journ.anm.) som brukte hele lørdagen ute i regnet, og noen av de måtte til og med bære en jævla bil rundtomkring. Vi har heldigvis jævla sterke venner.

– Når det gjelder resultatet føler jeg at det er på sin plass å fullstendig ta av seg hatten for Kavar Singh og teamet hans. Da jeg så de to siste Fela-videoene tenkte jeg; wow, endelig musikkvideoer med et konsept og original ide. Du vet, på den gamle måten fra da vi var kids, da artister faktisk satsa på videoer. Det er det vi har prøvd å lage her. En video med en original ide. Ikke bare flotte bilder uten konsept.

«Toyota’n til Magdi», produsert av Astma & Rocwell, kan du laste ned og spille her:


Karpes fjerde album – Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden (!) – kommer i september.
 
Se også: Disse skal spille på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen