Hopp til hovedinnhold

Karine (24) tilbudt to krøllete 50-lapper etter Tinder-sex

Strengt advarsel som gjelder fortsatt:


I studentavisen Journalen ved Høgkolen i Oslo og Akershus går
journaliststudenten Karine (24) hardt ut mot Tinder. Tjenesten kaller seg selv en «dating-app», mens studenten mener programmet i praksis kan betraktes som en sex-app.

For dem som ikke har testet: Applikasjonen
lar deg se hvilke kvinner eller menn som er i ditt område, via telefonens «kompass». Via fornavn, alder og et par bilder man velger fra Facebook, kan man klikke ja på personer man ønsker å komme i kontakt med – og hvis den andre personen også klikker ja takk, så starter man å chatte.

Karine meldte seg frivillig til å teste ut app-en for studentavisen, og – på den harde måten – lærte hun at ikke alle Tinder-brukere nødvendigvis ønsker nye venner. Etter å ha installert app-en og registrert seg, blir Karine fort kontaktet av flere av mennene hun klikker «like» på, og etter litt chatting avtaler Oslo-jenta å komme på besøk til en av dem.

– … jeg møter Tinder-matchen min ansikt til ansikt for første gang. Han ser ikke helt ut som på bildet, men jeg klager ikke. Jeg ser sikkert ikke helt ut som meg selv på mitt bilde heller. Det går en halvtimes tid. Klærne ligger nå strødd nedover gangen, og sengen er ikke lenger oppredd, skriver Karine i studentavisen ifølge TV 2, og indikerer at hun hadde sex med den fremmede mannen hun «traff» på Tinder.

Da de er ferdig ber mannen Karine om å kle på seg og dra, noe som skuffer henne. Han tilbyr henne «to krøllete 50-lapper til taxi» og «som plaster på såret», men hun velger å ikke ta i mot pengene.

– Selvrespekten min er fullstendig knust. Jeg er forbannet, såret og vantro på en gang, skriver journaliststudenten sint.

Psykolog Andreas Løes Narum opplyser overfor God Morgen Norge at Tinder for mange er en «hookup-app som brukes til å få seksuelt samkvem», og
Karine forteller TV 2 at hun står frem for å advare Tinder-brukere om at man ikke vet hva som venter via «dating-app-en».

24-åringen legger til at hun planla å slutte og bruke tjenesten, men at hun etter to dager igjen var tilgjengelig på Tinder. Hun har nå avtalt å ta kaffe med en «kjekkas» hun klikket like på.

– Kanskje han er annerledes, spør Karine seg selv.

 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer