Hopp til hovedinnhold
kourtney kardashian episode tv show hulu travis barker doctor sperm disney plus recap
Travis Barker liker helserådet som Kourtney Kardashian får i The Kardashians (Hulu/Disney+)

The Kardashians S1E7 recap – Where I’ve Been and Where I Wanna Go

Oppsummering av The Kardashians episode 7 med mote, vågal handletur, intimt tips fra legen, ny kåk og mer.

Denne episoden til Hulu-serien starter ganske meta med at de filmer at Kim og Kendall tar promobilder for Hulu-serien. Som vi nå ser på 🙂 Kris er også tilstede på settet som manager for å passe på at alt går som det skal.

Mens Kim og Kendall er backstage og blir sminket, forteller Kim at hun har booket en stor motekampanje med Balenciaga. Mamma er stolt og glad på Kims vegne. – Det er kjempegøy!, sier Kimberly. – Jeg har jo lowkey vært en vandrende Balenciaga-kampanje den siste tiden, legger hun til. Ja, det har vi tydelig fått se i hele sesongen…

Kim informerer om at hennes kjærlighet for motehuset (grunnlagt av spanske Cristóbal Balenciaga i 1919) er på grunn av Kanye West… Girl, dette vet vi også… Du pleide å rocke Juicy Couture og Herve Leger (← norsk reklame fra 2008). Kanye West introduserte deg og hele familien din til popkultur og high fashion, fikk deg på coveret til Vogue og ordnet din første invitasjon til Met Gala.

Kim Kardashian Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian semen swallow Travis Barker Kanye West episode recap

The Kardashians episode 7 (Hulu/Disney+)

Kimberly forteller at hun møtte Demna Gvasalia fra Balenciaga via Kanye.

Noe ca. alle allerede vet lol… Kim sier at de fikk veldig god kontakt under Met Gala i 2021. – Så da han ringte å spurte om jeg ville være med i kampanjen, tenkte jeg «herregud jaaa!», informerer Kimberly.

Hun forteller sin momager at hun forhandlet kontrakten helt selv, for aller første gang. Hun må jo øve nå som hun studerer jus, så hvorfor ikke øve på seg selv. En stolt Kris er enig. Makeup-artisten til Kim, Mario Dedivanovic, sier «Kris, du kommer fortsatt til å få dine 10 prosent fra samarbeidet» og smiler. Kim sier det samme og en fornøyd Kris smiler tilbake. – Tusen takk Mario, du er min manager nå.

Så flytter vi oss til Malibu utenfor LA hvor Kylie og Kris er på kjøretur i det nydelige været iført matchende, svarte lærfrakker. I denne episoden er Kris nesten med i hver scene, og 66-åringen har mer energi og glød enn de fleste 26-åringer. Hun står på!

På turen snakker mor og datter om hvor mye de savner å gjøre folkelige ting. Som å dra og handle mat selv. Det har de ikke gjort på årevis.

Kylie sier at hun spesielt har lyst til å føle seg normal og gjøre ting som de «dødelige» gjør. Begge to er enige om at det er bra for sjelen å forsøke å late som om de er normale mennesker. Okaaaay… Hvis de sier det så. Så milliardærene bestemmer seg for å ha en mor & datter-dag hvor de altså skal leve som oss. Først så drar de til Malibu-kolonialen Vintage Grocers, som Kris kaller «amazing». Der inne ser de – sånn HELT tilfeldig – tequilaen til Kendall utstilt. Så da må de jo kjøpe den.

Mens Kris og Kylie er i butikken og prøver å late som om de er hverdagslige som deg og meg, prøver andre kunder å snikfilme dem.

Vintage Grocers Malibu Kris Jenner Kylie Jenner Malibu Kim Kardashian kuwtk Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian swallow Travis Barker Kanye West episode recap

Kris Jenner tester hvordan er det å betale med kort selv (Hulu/Disney+)

De ikke så diskret kundene klarer ikke en gang å ta ordentlige snikbilder. Kris sier at dette er grunnen til at hun ikke liker å handle selv, fordi folk lar dem ikke være i fred. Den grunnen er 100 prosent forståelig. Dog en bitteliten bakside av superstjernemedaljen. Mor og datter er ekstremt hypet over å være i en matbutikk, hvor de blir forbløffet over å finne for eksempel Sweet Potato Tater Tots.

Kris synes det er ekstra stas at Kylie selv triller handlevognen ut til bilen fremfor å la en butikkansatt gjøre dette. – Se på henne!, rage-baiter Kris. For å være helt yolo, bestemmer de seg for å dra og vaske bilen. – I love us, sier Kylie mens de kjører til en bensinstasjon for å vaske sin helt rene Mercedes-Benz G-wagen. De hyler av glede i vaskehallen og sier at det føles som Disneyland. Så koselig at vår form for basic hverdagsliv kan muntre overklassen. I love that for us 🥰

Så tar vi en tur hjem til Kourtney Kardashian. Den seneste egguthentingen hennes mislykkes, og derfor skal hun og Travis ta en… Gjett? Ja, korrekt! En 3000 år gamle ayurvediske Panchakarma-rensekur. De får besøk av veilederen deres og en ayurvedisk ekspert.

Kourtney forteller at legen hennes anbefaler at hun svelger spermen til Travis fire ganger i uken.

kourtney kardashian episode hulu travis barker doctor sperm disney plus recap

Nytt kosthold for Kourt (Hulu/Disney+)

Dette skal være bra for jernnivået hennes. Travis sier at han elsker legen hennes 🙂 (Håper ikke Scott ser denne episoden…) Tror dere Kourtney drikker spermen hans med litt acai for å gjøre den ekstra sunn?

Vi er tilbake til Kris og Kylie, og nå får se Kris late som om hun ikke vet hvordan hun betaler og fyller bensin. Hvorfor godkjente de denne scenen? Nå er jeg lei av hverdagslivet. Å fylle bensin er kjedelig. Vi vil se dem gjøre rå VIP-ting som vi dødelige ikke kan gjøre. Men Kris og Kylie jubler og sier at de lever sine beste liv på bensinstasjonen.

Kim og henne ride or die Tracy Romulus (som Ye ikke er fan av) er på kleslageret til Kim for å få inspirasjon. – Jeg er på en veldig morsom reise for å finne ut hva min nye moteæra skal være, forteller Kim. Som nå må gjøre dette selv. Ettersom hun ikke lenger er dukken til Kanye som han kan kle opp har Kanye som stylist.

Kim sier at hun har over 30 000 klesplagg.

Kim Kardashian kuwtk Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian swallow Travis Barker Kanye West episode recap

The Kardashians episode 7 (Hulu/Disney+)

Det tror jeg på! Lageret hennes er absurd massivt. (Hjemme i huset har hun nå et eget «Balenciaga-rom».) Jeg skulle ønske klærne mine var like organisert… Kimberly forteller at hun husker hva hun hadde på seg på alle eventer hun har vært på, og hvordan hun var sminket. Tracy tester henne, og klisterhjernen til Kim består med glans. Så snakker hun om sin stil utvikling og om hvordan Ye har hjulpet henne frem. – Kanye har vært som en krykke for meg og lært meg så mye om mote, sier hun ærlig.

– Husker du da Kanye ryddet skapet ditt og kastet ut alle klærne dine og byttet dem? Tok du vare på dem?, spør Tracy. – Det gjorde jeg, svarer Kim. Haha, wow… Kanye er så messy… Kim sier at når man har vært avhenging av en persons veiledning så lenge, glemmer man at man også kan ha en mening og ta egne valg. Jeg gleder meg til å se hvordan det går fremover. Kanskje som Pete Davidsons muse.

Tracy Romulus Kim Kardashian YEEZY Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian semen swallow Travis Barker Kanye West episode recap

Tracy Romulus og Kim Kardashian og noen hundre av Kims YEEZY-sko (Hulu/Disney+)

Det har gått et par dager og Kravis holder fortsatt på med rensekuren. Nå får de en rensende massasje. Denne scenen er altfor lang. Produksjonsselskapet til James Corden, som lager The Kardashians, burde kuttet dette ned til en 15 sekunders reel.

Endelig er det tid for Kims store Balenciaga-kampanje, som skytes hjemme hos henne. Kim sier at kampanjen føles ekstra spesiell fordi hun fikset kontrakten selv og nå har mer kontroll over fotograferingen enn før. Kim sier det er en fantastisk følelse at Balenciaga verdsetter hennes mening. – Jeg lærer å stole på meg selv. De lar meg bruke mitt hår- og sminke-team. De lar meg ha det samme håret jeg har nå; en lang flette.

– De vil ha alt som er meg. Det er den beste, mest myndiggjørende delen, sier Kim og ser alvorlig inn i kameraet.

The Kardashians vogue balenciaga s01e08 Khloe Kardashian Tristan Kim Kardashian Vogue shoot Anna Wintour Balenciaga Demna Gvasalia

Kim Kardashiann på empowering Vogue-shoot (Disney+/Hulu)

Kris forteller Kim at Kendall hadde en «helt amazing» prøve-shoot med amerikanske Vogue, og at de nå vil ha Kenny på forsiden. Men så får Kris gode og dårlige nyheter. Den dårlige nyheten er at Vogue ombestemte seg. De vil ikke ha Kendall på forsiden likevel. Den gode nyheten er at de ønsker seg Kim, noe som gjør henne overrasket og lykkelig. Kris sier at hun gruer seg til å fortelle Ken. Vogue er så messyyy lol…. Men Kris er stolt. – To av døtrene mine blir vurdert for coveret til amerikanske Vogue.

Kris sier til Kim at hun er stresset over sin egen motesans uten Kanye West. (JEG HÅPER KANYE FÅR BETALT HVER GANG DE SIER NAVNET HANS?) – Men du har blitt bedt om å gjøre coveret til amerikanske Vogue. Det blir ikke større enn dette, trøster moren. – Jeg vet, hvisker Kim. I tillegg til å være nervøs over sin motesans, har hun dårlig samvittighet som tar forsiden fra lillesøsteren og toppmodellen Kendall. Men jeg hørte ikke Kim foreslå at de kan gjøre coveret sammen…

Kim forteller at hvis dette var for 15 år siden, og det stod mellom hun og Kendall på Vogue-coveret, hadde hun «myrdet Kendall for å få forsiden».

– Jeg var så desperat på den tiden. Hun hadde blitt begravet før hun fikk dette coveret, sier Kim. Apropos død, så hadde folk dødd hvis Kim drapstruet Kendall i en episode av Keeping up with the Kardashians? Denne scenen gir meg nostalgiske KUWTK-vibes 🥺

Kendall er på besøk hos Kris som gjør seg klar til å fortelle henne den triste nyheten. Til Kris’ overraskelse har Kendalls agent allerede fortalte henne det, og hun synes det er helt greit å ikke få coveret. – Så bra, jeg føler meg så mye bedre. Jeg gruet meg, sier Kris. – Herregud, hvorfor? Jeg chiller, jeg er glad for søsteren min. Det er all good, sier hun. Så får vi se throwbacks med Kendall på forsidene til tyske Vogue og japanske Vogue. Men det er altså amerikanske Vogue som er stort og stas, ettersom det står fremme i alle butikker i USA. Dette er tredje gangen Kim gjør coveret til amerikanske Vogue. Hun skylder Ye mye.

Så bytter Kris emne og sier til Kendall at det nå er på tide at hun får barn.

Kendall Jenner eggs Kim Kardashian Balenciaga The Kardashians Kourtney Kardashian semen swallow Travis Barker Kanye West episode recap

Kris ber Kendall starte å føde (Disney+/Hulu)

Ken setter den grønne teen sin i halsen og begynner å hoste. – Vet du hva? Det er mitt liv, okay? Jeg vet ikke om jeg er klar ennå. Det er mye jeg må finne ut av før jeg ønsker et barn velkommen inn i livet mitt. Jeg nyter fortsatt livet mitt alene, sier Kendall etter hostingen. Kris orker ikke å høre på henne og ringer en gynekolog som sier at Kendall bør begynne å fryse eggene sine nå. Opplegg… Håper Kendall finner ut av tingene i livet sitt. Hun har ennå ikke hatt noen lange, seriøse forhold til menn.

Huset som Khloe har brukt to år på å bygge er endelig ferdig, så nå kan de alle sammen – Khloe, lille True og den konstant utro Tristan – flytte inn. Khloe har besøk av Kris og hennes 25 år yngre boo Corey Gamble, og vi får en house-tour. Huset er fint og SÅÅÅ stort. Et par av stuene er større enn hele leiligheten din. Jeg vil også bo her! Syk kåk. Kris sier at datteren kan være stolt av det nydelige huset, og hun er glad for at de to er naboer.

Se litt av huset til Khloé Kardashian i snutten nedenfor.

Dette er virkelig photoshoot-episoden til Kim. Den 41 år gamle firebarnsmoren har aldri sett bedre ut og det er fint at hun nå tør å være seg selv. Men Gud bedre… Jeg er lei av å se henne ta bilder av selv. Og jeg tar bilder av meg selv hele tiden. – For noen år siden hadde jeg aldri drømt om å være på coveret av Vogue. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få være inne i bladet engang, forteller Kimberly. Vi ser bilder fra shooten og Kim har en søt, liten FaceTime-samtale med den ikoniske Vogue-dronningen Anna Wintour.

Kim ønsker å samle The Kardashians og har derfor Kendall, Kourtney, Travis, Corey og Kris på middag.

(Men ikke Kylie og Travis Scott. Og hvor er Rob Kardashian?) Hun forteller gjengen at Kanye skal ut med en ny låt hvor han trolig snakker «mad shit» om henne. Hun er oppgitt over at Ye snakker om henne hele tiden. Men Kim, du gjør det samme? Du snakker om Kanye HELE. TIDEN… DERE SNAKKER OM HVERANDRE HELE TIDEN.

Khloe er skuffet over Kanye og sier at de færreste menn fornærmer moren til barna sine offentlig Eh, Khloe? *host *host Tristan…. Hun er dog raus med tilgivelse. – Vi trenger ikke å sitte her og kaste stein tilbake. Vi snur det andre kinnet til, sier Khloe.

Kris er litt mer sint.

– En dag kommer barna dine til å lese alt om det, sier hun indirekte til Kanye. Jeg lurer på om Kris & co tenker på Dream når de angivelig sprer falske historier om moren hennes, Blac Chyna, og snakker dritt om henne offentlig. Eller gjelder det bare når noen snakker om dem?

Khloe sier at sannheten alltid kommer frem og at man aldri angrer på at man har vært en bra person. Kendall sier til Kim at karma alltid kommer til å være på hennes side. – Aldri la deg selv synke til andre folks nivå. Da vil det aldri stoppe, oppfordrer Khloe. – Jeg vil aldri stoppe å være meg selv. Alt jeg kan gjøre er å kontrollere hvordan jeg reagerer til noe. Jeg kan ikke kontrollere hvordan [Kanye] behandler meg, sier Kim.

Hvis bare Khloe og Kim hadde tenkt det samme under Jordyn Woods-sagaen? Da hadde Kim ikke noe imot å mobbe Jordyn.

Så sier Kim unnskyld for hvordan Kanye har behandlet familien, og at hun aldri skal la en mann behandle familien hennes på den måten igjen. Til orientering: Hvis min mann hadde behandlet familien min så dårlig som Kim påstår, hadde jeg aldri vært høflig mot ham. All kommunikasjonen hadde gått via advokaten min. Han trenger heller ikke å ha noe kommunikasjon med familien hennes.

Kokken kommer inn og avbryter samtalen i grevens tid og sier at middagen er klar. Jeg lurer på hva Travis Barker tenkte under tiraden til Kim. Og jeg vet at Corey hadde lyst til å si noe. Kanye kalte ham nylig for en slange lol. (Det var også like greit at Kanyes bestie Travis Scott ikke kom.) Kokken har laget masse mat, men Kim og gjestene spiser nesten ingenting. Hva skjer med all maten? Doneres dette til hjemløse?

Kourtney forteller til Khloe at hun ble inspirert av at hun ba henne sette grenser når det kommer til Scott Disick.

The Kardashians s01e08 Khloe Kardashian Tristan Kim Kardashian Vogue shoot Anna Wintour Balenciaga Demna Gvasalia

The Kardashians (Hulu/Disney+)

– Han ringte meg og sa… «Bør jeg forvente å ikke bli invitert til middager fra nå av?», forteller Kourt. Wow, han er så barnslig. Scott må chille. – Jeg svarte at vi har noe uoppgjort og det hadde hjulpet å ha en samtale for å komme oss ut av denne viben. Han svarte selvfølgelig er jeg interessert i det! Dette er livet mitt, legger Kourt til. Khloe sier det er bra at han sier at han er åpen for det, fordi det må skje. – Jeg håper vi alle kan komme overens en dag. Det tok år for Bruce, pappa og mamma kom overens, sier Khloe. – Det er derfor jeg ikke stresser, svarer Kourtney.

Denne runden av The Kardashians var interessant nok. I neste episode, «Never Go Against the Family», ser vi at Kris skal ha et spesielt intervju. Dronningen av clean living – Gwyneth Paltrow – vil at merket hennes Goop og Kourtneys (kopi?) Poosh skal samarbeide. Khole og Kim diskuterer kjærlighetslivet til Kim, og en rødmende Kim forteller oss at hun har begynt å date Pete… Jeg lurer på om The Kardashians selv synes disse episodene er spennende?

730.no oppsummerer: The Kardashians S01E06 recap: This is a Life or Death Situation 🥴


ChanYe: Kanye West og Chaney Jones er Instagram-offisielle <3


OPPDATERT: Dette kommer vel med i The Kardashians sesong 2? Snutten til North West hvor hun viser frem «STOPP» under Paris Fashion Week – mens de sitter med moteverdenens mektigste kvinne Anna Wintour – er viral. Nå forklarer Kim Kardashian hva datteren mener. Selv om vi alle skjønner hva hun mener. (Og selv om de er en influencer-familie som lever av oppmerksomhet.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

«For alle som kjenner North vet hvor morsom hun synes denne videoen er! North var vel lei av folk som tok bilder av henne, så hun skrev på invitasjonen STOPP og holdt den opp og ville at de bare skulle fokusere på showet», skratter firebarnsmoren fornøyd til sine 73 millioner Twitter-følgere.

North West stop paris fashion week kim kardashian twitter balenciaga ryan kimyeNorth West stjeler også showet utenfor Balenciaga-visningen med bestie Ryan Romulus (sveip) – datteren til Tracy Romulus (mer i teksten nedenfor) – på moteuken i Paris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)

kimye North West stop paris fashion week kim kardashian twitter balenciaga ryan kimye

Kimberly 2.0 og Northy i Paris (Instagram/kimkardashian)

Mer Kardashians her 🙂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer