Hopp til hovedinnhold
Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott på Met Gala i 2019 (Getty/Dia Dipasupil/FilmMagic)
Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott på Met Gala i 2019 (Getty/Dia Dipasupil/FilmMagic)

Kardashian-lege skal ha befruktet pasient med egen sperm

Dr. Phillip Milgram er en fertilitetslege som nylig dukket opp i Keeping Up With The Kardashians, men rent mel i posen kan han angivelig ikke skryte på seg.

Phillip har et kontor i Carlsbad, California og jobber på Scripps Memorial Hospital i La Jolla. Der praktiserer han med sin ekspertise innenfor avhengighetsmedisin, laparoskopisk kirurgi, fødselshjelp & gynekologi.

Nå står Dr. Milgram midt i en rettssak med en tidligere pasient, fordi han visstnok skal ha brukt egen sperm til å inseminere henne – uten å informere om det.

Kvinnen dro til doktoren for å få kunstig inseminering i 1988.

Behandlingen var vellykket, og kvinnen endte opp med å føde en sønn.

Dr. Phillip Milgram skal ha fortalt henne at spermen var fra en anonym kollega, som var lege hos US San Diego.

I henhold til rettssaken skal sønnen, som nå er 32 år, fått en DNA-test fra 23andmMe til jul.

Takket være denne uskyldige testen ble Milgrams fanteri oppdaget.

Dr. Milgram er mest kjent for å ha gitt Kardashian-klanen helseråd og behandling

Han dukker opp i en av de nyeste episodene av Keeping Up With the Kardashians.

Avsnittet følger Scott Disick som lenge hadde følt seg slapp og sliten. Milgram blir derfor kontaktet, og vi får se han gi trebarnsfaren en intravenøs behandling.

Det ble ikke avslørt for seerne at legen sto midt oppi en rettssak, men det blir fortalt i ettertid at han har en litt fillete historikk fra praksisen sin i California, New York og Las Vegas.

Dr. Phillip Milgram i den nyeste sesongen av Keeping Up With the Kardashians (E!)

Anklagene som rettes mot Dr. Phillip Milgram er bekymringsverdige

Hold på hatten:

– Basert på anklager som omhandler hans feilbehandling av flere pasienter i 1992-93, gir Milgram fra seg sin medisinske lisens i 1999. The Board of Medicine anklagde han for grov uaktsomhet, gjentatte uaktsomme handlinger, inhabilitet, manglende vedlikehold av tilstrekkelige medisinske journaler, overdreven behandling, utskrive resepter på Xanax og Prozac til kjæresten hans (en rusavhengig sykepleier som døde kort tid etter hun fikk medisinen) uten å gjennomføre undersøkelse eller medisinsk indikasjon for å støtte resepten, praktisere medisin i beruset tilstand, og bruk av dop og alkohol på en måte som er skadelig for seg selv.

Ouufff. Dessverre stopper det heller ikke der.

– Milgram ble anklaget for å utføre abort på en pasient som ikke var gravid, for å utføre unødvendige kirurgiske prosedyrer, og for å unnlate å oppnå samtykke til kirurgiske prosedyrer.

Og det fortsetter. 

– I 1999 praktiserte og bodde Milgram i Nevada, men informerte ikke med en gang til den statlige lisensmyndigheten om anklagene og overgivelsen av lisensen hans i California, eller at lisensen hans hadde blitt suspendert i New York. Nevada tilbakekalte tiltaltes medisinske lisens med virkning fra 13. september 2000 på grunn av hans unnlatelse av å gi en slik melding.

Nå oppfordrer advokat Adam Wolf familien og produksjonen til å distansere seg selv fra legen

Wolf er en anerkjent advokat som tar for seg fertilitet og relaterte rettssaker for genetisk materiale.

En kilde som står nære produksjonen kunne i mellomtid fortelle at Kardashian-klanen ikke hadde fått med seg dette.

Julekortet til Kardashian-familien (Instagram/khloekardashian)

Les også: Rykter sier at Noah Centineo har giftet seg med Kylie Jenner-bestis Anastasia «StassieBaby» Karanikolaou

Les mer