Hopp til hovedinnhold
Åpner opp om ALT – se video.

Kardashian-søstrene om Instagram-egget, Kanyes twitring, popkarrieren, ecstasy, eksene, beefs og den nye babyen

Se dette innlegget på Instagram

Khloe, Kim, & Kourtney! It’s our first of 19 shows from our LA Clubhouse, and the sisters’ first joint interview in many years! Live! #WWHL

Et innlegg delt av Andy Cohen (@bravoandy)I natt gjestet Kim, Kourtney og Khloé Kardashian Watch What Happens Live med Andy Cohen. Den freidige programlederen stiller trioen spørsmål andre ville holdt seg langt unna, deriblant mange nærgående spørsmål fra ivrige fans. 

Først noe lettbeint – Kim forteller om bakgrunnen for popdebuten «Jam (Turn It Up)», og sier at hun ikke angrer – selv om hun ikke kan tro at hun virkelig gjorde det. 

– Jeg tror ikke hun prøvde å være Mariah Carey, sier Khloé støttende. 

Se video: 

På spørsmål om Caitlyn Jenner blir stemningen bittelitt anspent, men søstrene forteller at de fortsatt har jevnlig kontakt med pappa:

Hvilke Kardashian-beefs er fortsatt gjeldende?

Her går Andy gjennom noen av de mest kjente, deriblant Taylor Swift, Amber Rose og Blac Chyna. Kim forteller også at det er «lame» når folk bruker Kardashian-navnet for å skape blest rundt seg selv. 

Nedenfor bekrefter Kim for første gang at hun og Kanye venter en ny gutt (gjennom surrogat). Trebarnsmoren røper ikke forventet ankomsttid, men sier at det er veldig snart.

Det morsomme her er at Kim vet at alle allerede vet det – fordi hun ble full i et juleselskap og fortalte hemmeligheten til noen. Hun husker bare ikke hvem…

Khloé ble værende med barnefar Tristan Thompson, selv om han ble tatt i utroskap (av en norsk jente!!) like før fødselen av datteren True.

Ville Kourtney vært like tilgivende som søsteren? Her får hun ekstra vanskelige spørsmål, og kan velge å sende ett av dem videre til Khloé eller Kim: 

Mange har latt seg inspirere av Kardashian-familiens utseende, også når det kommer til plastisk kirurgi. Men hva synes egentlig Kim om det hele? 38-åringen er selvfølgelig veldig diplomatisk: 

Nedenfor svarer Kardashian-kvinnene på en haug med fanspørsmål. Delen om Kanyes twitring starter 10:35, Kim sier blant annet at Kanye beskriver det som terapi, og at det er bedre enn disselåter og vold. 

Fra 04:10 sier Kim at hun har en slags plan for hvordan hun skal forklare sextapen som gjorde henne berømt til barna (når de blir eldre). Stikkord: Ærlighet. 

På det siste spørsmålet innrømmer alle tre søstrene at de har tatt ecstasy. 


Se også: 730 pratet med den norske jenta bak Kardashian-dramaet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer