Hopp til hovedinnhold
HAD IT UP TO HERE: YE ER LEI AV GRAMMY-GJENGEN, KIM ER PEN (SKJERMBILDE/E!) 

Kanyes Grammy-storming var ikke kødd: – Beck burde gi prisen til Beyonce

HAD IT UP TO HERE: YE ER LEI AV GRAMMY-GJENGEN, KIM ER PEN (SKJERMBILDE/E!) 

De seneste albumene til Beck og Beyonce ble begge møtt med flotte anmeldelser, men sistnevnte fikk størst oppslutning blant folket. (Hennes album solgte mer på én dag enn hva hans skive har gjort på ett år.)


Da norsk-svensk-amerikanske Herr Hansen i natt vant Grammy-prisen for årets beste album, og altså slo Beyonce, løp Ye opp på scenen (se video) – slik han gjorde på fylla da Taylor Swift slo B under VMA i 2009 (se video). Denne gangen holdt han kjeft, lo og satte seg kjapt ned. Som om det var en spøk.

Men det betyr ikke at han ikke var forbanna.


– Hvis Grammy vil at ekte artister skal fortsette å komme, så må de slutte å tulle med oss. Vi orker ikke mer. «Flawless»… Beyonce-videoen… Beck må respektere artisteri og han burde ha gitt prisen til Beyonce. Vi er lei, sier Kanye til
E! i videoen nedenfor, med kona Kim Kardashian ved sin side.


– Så lager de denne promoeventen, de kjører musikk over folks taler fordi de vil kjøre reklame. Nei, vi orker ikke mer. Jeg har forresten min kone, min datter og min kleskolleksjon (LOL, jour.anm.), så jeg skal ikke gjøre noe som kan bli risikabelt for datteren min, men jeg er her for å slåss for kreativitet. Det er grunnen til at jeg ikke sa noe i kveld. Men dere alle vet hva det betyr når Ye går opp på scenen.


– Grammy-komiteen burde skjerpe seg, ellers så nekter jeg å komme, legger Kim Kardashian sint til.
(NEIDA.)
 
Khole sier hun savner «Hennessy-Ye» (han gikk med cognac-flasken i hånden på VMA-løperen), og Ye sier han i dag kun er «Drunk in Love».


Nyeste saker fra 730.no

Les mer