Advertisement

Kanye Wests nye album

7. sep 2008 kl. 00:00
VERDENS MINSTE FAN AV DISRESPECT (DEF JAM/UNIVERSAL)

Def Jam fikk trolig røde tall av skivene til Karina (hvem?) og Bloodraw (hæ?), og i neste måned blir det sikkert slapt salg for deres nye satsning Ace Hood, samtidig som LL Cool Js comebackforsøk, som kom i salg denne uken, blir ignorert.

Derfor blir den legendariske etikettens jul trolig mye mer behagelig hvis Kanye West slipper sitt neste album før året er over. Selv om Def Jam foreløpig ikke har bekreftet noe, er ordet på gatene at utgivelsen kan komme i salg i november eller desember.

Tidligere har rapperen, produsenten – og nå også sangeren – sagt at han etter å hatt startproblemer (College Dropout), for så bli tatt med i gjengen (Late Registration) og deretter bli ferdig utdannet (Graduation), skulle få seg en Good Ass Job.

Men denne litt gøyale albumtittelen er ikke bekreftet.

Ifølge Billboard har 31-åring den siste tiden fremført den nye låten ”Love Lockdown” under konserter, noe som bør bety at dette blir det kommende settets første singel.

Video: Jay-Z byr på surprise-gåsehud Kanye-konsert og tar ny låt.

Graduation kom ut i september i fjor, og solgte 957 000 eks i den første salgsuken i USA. Albumet er nå oppe i 2,2 millioner solgte i hans hjemland.

I Norge startet platen med å shippe 7000 eks og tok dermed andreplass på VG-lista.

Kanye sampler eksentrisk, europeisk-asiatisk rapjente.