Hopp til hovedinnhold
THROWBACK TIL BEDRE TIDER (GRAMMY)

Kanye West utleverer Beyoncé og Jay Z før han avbryter konserten

THROWBACK TIL BEDRE TIDER (GRAMMY)

WOOOOW. 

Har det virkelig rablet for Kanye, eller forteller han bare sannheten? I natt avbrøt 39-åringen sin konsert i Sacramento, California etter bare tre-fire låter. Før den tid fikk publikum høre en real kraftsalve mot (eks-)vennene Jay Z og Beyoncé. 

Ifølge Kanye skal Beyoncé ha vunnet «Video of the year» på MTVs VMA i august på uærlig vis. «Formation» tok hjem prisen både «Famous» (Kanye), «Hotline Bling» (Drake), «Sorry» (Justin Bieber) og «Hello» (Adele) var nominert til. 

– Beyoncé, jeg ble såret! Fordi jeg hørte at du ikke ville opptre hvis du ikke vant «Video of the year» i stedet for meg og «Hotline Bling», roper Kanye fra scenen. 
Videre sier han at han ikke vil disse Beyoncé, hun er «great», «Taylor Swift er great», men at noen glemmer hvem de er fordi de er så opptatt av «politikk» og å alltid vinne. 
– Fuck winning! Fuck looking cool! Fuck looking cool! Fuck being cool! Fuck all that!
Kanye sier også at han risikerer sitt eget liv, sin egen suksess og sin egen karriere ved å fortelle dette. 
– Jeg har blitt sent her for å gi dere sannheten. Jay Z, ring meg, bror! Du har fortsatt ikke ringt meg! Jay Z, ring meg! Jay Z, jeg vet at du har leiemordere, vær så snill, ikke send dem mot meg. Bare ring meg! Snakk til meg som en mann! 

Se video: 

Se også: Kanye West hyller Donald Trump

Nyeste saker fra 730.no

Les mer