Hopp til hovedinnhold

Kanye West til Norge!

$$$ (GOOD MUSIC)
 

Holy Yeezus!
 
Sammen med Jay Z gjorde han Telenor Arena om til et gigantisk galehus med Watch The Throne-turnéen i forfjor, og det blir garantert lite å utsette på leveringa denne gangen óg når Kanye West nå returnerer til Norge med The Yeezus Tour den 29. juni (utropstegn, utropstegn).
Fortsetter under.

(GOOD MUSIC)

 
Det er hovedstadens storstue Oslo Spektrum som skal få æren av å huse 36-åringens stormannsgale og kritikerroste livesirkus når han kommer drassende med Jesus-lookalikes, Virgil Abloh og Maison Margiela-masker om snaue tre måneder. 


 
Breialt eksempel på god stemning: Se Kanye slenge låtkølla på bordet i LA (video)
 
Turnéen, som følger utgivelsen av Yeezys sjette album, har høstet raust med lovord på sin rundtur i USA. 
 
Hei$ann:
 
New York Post: Brilliant. Yeezus-turnéen er mer enn bare en konsert. Det er en ekstravagant kombinasjon av musikk og teater. En kombinasjon som gjør Kanye til den mest fascinerende musikkpersonligheten i moderne tid, og som gjør denne turnéen til et spetakkel du ikke kan gå glipp av.
 
The New Yorker: Å se Kanye West opptre gjorde meg like opprømt som en 16-åring som er på konsert med… Er det noen å sammenligne Kanye med nå? Har det noensinne vært det? Nei. Yeezus var allerede årets album for mange måneder siden, nå føles bare hele året som at det tilhører West. Eller; Øyeblikket bare fortsetter å være hans.
 
730.no: <3
 
NB: Billetter får du kjøpt via Live Nation og Billettservice. Billettsalget starter torsdag 27. mars.
 
<$
 
 
Vil Ye toppe han her? Oscar til Drake i Oslo Spektrum

Nyeste saker fra 730.no

Les mer