Hopp til hovedinnhold
NOK ER NOK FOR YE, THROWBACK-BILDE MED DRAKE OG KRIS JENNER (G.O.O.D. MUSIC/DEF JAM, INSTAGRAM)

Kanye West slår ned på Drake i selfie-snutt: – De tror du kn*llet kona mi

NOK ER NOK FOR YE, THROWBACK-BILDE MED DRAKE OG KRIS JENNER (G.O.O.D. MUSIC/DEF JAM, INSTAGRAM)

Er unnskyldningen fra Kanye West til Drake trukket tilbake? Kim Kardashians kallenavn er KiKi, og i kveld postet Ye en selfie-snutt hvor han adresserer ryktet om at Drizzy snakker om Kim på «In My Feelings», som har fått hele verdenen til å synge «KiKi, do you love me?». Kim sier hun aldri har hatt noe form for forhold til Drake. Men Ye er lei av balubaen som følge av teksten på sangen.

– Det faktum at det er folk som lager rykter eller at de tror at du knullet kona mi og at du ikke sier noe og bare lar det vare, det tar jeg ikke lett på, sier Ye i snutten nedenfor.

– Hvis jeg hadde en kjæreste fra Chicago, navnet hennes var Renita, og du var gift med Rihanna, så ville jeg ikke laget en låt som heter RiRi. Så når du bare «eeeh, jeg vet ikke hvor det kommer fra»… Du er for smart for det der, bro. Du vet hvor det kommer fra. Ikke lag en låt med noe som folk kan misforstå.
Ordet på gatene er også at KiKi er Insta-jenta K’yanna Barber
Drake og Kanye West ble uvenner i sommer etter at Ye først lovet en beat til Drizzy, som Ye istedet gjorde til sin egen fort glemte trollvise «Lift Yourself». Deretter lot han sin artist Pusha T disse Drake på «Infrared» og «The Story of Adidion». Kanadieren disset Ye på scenen i Chicago og kalte albumet ye for en flopp, samt disser Yeezy-skoene på «No Stylist» med French Montana.

Kanye ber også «rapperen» Nick Cannon roe seg. Eksen til Kim (og ektemannen til Mariah Carey i seks år) sa nylig at han ikke syns det er så søkt at Drake og Kim kanskje har spoonet.

Aubrey har forøvrig hende fulle med en annen gladjente som han innrømmer og ha hooket opp med: Drake saksøker britisk Instagram-modell
Mens Drake sier han ikke liker Yeezy, stiller Beyonce i et par av Kanyes sko. Ye postet dette bildet av B med JAY-Z og caption «familie». Det utgjør mening at Kanye og hans «big brother» JAY nå har blitt venner igjen, da Ye nylig annonserte Watch the Throne 2.
OPPDATERT: Kanskje vi ikke fikk JAY-Z-bekreftelse mht. Watch the Throne 2 lell… Vi har fått tips fra vårt søsternettsted Om ni dager slipper Kanye West – angivelig – YANDHI  

Nyeste saker fra 730.no

Les mer