Hopp til hovedinnhold
UH-OH (TIDAL/GOOD MUSIC)

Kanye West med naken Trump, Swift, Cosby og Kardashian i videoen til «Famous»

UH-OH (TIDAL/GOOD MUSIC)

Noen legger videoen sin ut på YouTube, Kanye West viser den frem for 17 000 fans i The Forum i Inglewood, California.

Sammen med Kardashian-kvinnene, en rekke venner og The Life of Pablo-gjester stod Kanye på en liten balkong og viste frem videoen to ganger. Tobarnsfaren droppet å spille live, men tok så et DJ-sett for de oppmøtte. Der spilte han selvsagt mange av sine egne låter, i tillegg til spor fra Desiigner, 2 Chainz, Yo Gotti og Ty Dolla $ign, som alle stod rundt ham. 

 
730 var til stede i den svære arenaen utenfor LA, sjekk ut videoer via vår Snapchat. (Navn: www730no). 

Desiigner, 19-åringen som ble #1 på Billboard takket være «Panda», var naturlig nok ekstra gira. Se livestream fra TIDAL her.

Høydepunktet var dog videoen til «Famous», som er særere enn det noen kunne tenke seg. Snutten gjenskaper et maleri av kunstneren 
Vincent Desiderio, og viser de nakne voksfigur-kroppene til en rekke kjente mennesker. 

Foruten Kanye selv så dukker Taylor Swift (som nevnes i låten) opp, eksen han aldri blir ferdig med Amber Rose, overgrepsanklagede Bill Cosby, kona Kim Kardashian, Kims eks og voksenfilm-partner Ray J, presidentkandidat Donald Trump, Rihanna, Rihanna-eks Chris Brown, eks-president George W. Bush, Vogue-boss Anna Wintour og svigermor Caitlyn Jenner. (Kris fikk ikke være med.) 

West har fortalt Vanity Fair at han ikke har noe i mot de i videoen, men at det er en kommentar på berømmelse. Kim skal ha godkjent kunsten, de andre 10 har trolig ikke visst om det. 
Taylor Swift er ifølge Hollywood Life frustrert og oppgitt over Kanyes nye påfunn, skal vi tro en anonym kilde. Popstjernen har ennå ikke uttalt seg om saken offentlig, ei heller Amber Rose eller noen av de andre som portretteres i videoen. 

Det er dog rart hvis det ikke blir noen reaksjoner… 


Hvis du har TIDAL kan du se videoen til «Famous» her, eller via YouTube (!) nedenfor. Se også: – Dette er en advarsel til norske rappere!

Les mer