Hopp til hovedinnhold
Kanye West aka Ye adolf hitler alex jones
Kanye West aka Ye på gaten i Los Angeles 27. november 2022 (MEGA/GC Images)

Kanye West alias Ye til Alex Jones: – Jeg liker Hitler

Kanye West aka Ye begraver sin karriere? Tenk hvis en annen stjerne sa dette…


OPPDATERT: Elon Musk satte ned foten og Kanye ble kjapt utestengt fra Twitter. Du kan likevel se noe av hva han rakk å poste nedenfor. Lavmålet fra Ye ble et bilde av en davidstjerne med et hakekors i midten. Han skriver også at han tok Kim Kardashian «på fersken» med NBA-stjernen Chris Paul fra Phoenix Suns. (Som er gift med Jada Crawley og har vært det i over en dekade.) Flere påpeker at det er svakt av en kristen person å spre slik ondsinnet sladder. Kimberly angrer neppe på skilsmissen, hvis betingelser endelig ble avklart denne uken. Men hun angrer kanskje på delt foreldrerett.

Nedenfor er skjermbilde av tweeten til Ye om Chris Paul og Kim Kardashian. Som han kaster ut for å flytte fokus fra det pinlige intervjuet?

kanye west twitter chris paul nba phoenix suns kim kardashian jada crawley


Ikke bare velger Ye å gjeste InfoWars; showet til den kriminelle konspirasjonsteoretikeren Alex Jones. (Som nå begjærer seg konkurs. I november ble InfoWars-mogulen dømt til å betale nesten en halv milliard dollar til familiene til barna som ble myrdet i Sandy Hook-massakren.)

Etter å ha skrevet at han skal «gå death con 3 på jødiske folk», velger Ye å snakke varmt om – av alle personer – Adolf Hitler.

– Jeg ser gode ting ved Hitler, sier presidentvalgaktuelle Kanye på InfoWars iført maske, med Bibelen foran seg.

– Hvert menneske har noe med verdi som de brakte til bordet. Spesielt Hitler, informerer Ye.

kanye west ye adolf hitler infowars mask bible alex jones ye24 nazi

Artisten tidligere kalt Kanye West hos InfoWars med Alex Jones (skjermbilde)

– [Adolf Hitler] oppfant motorveier, oppfant selve mikrofonen som jeg bruker som musiker, fortsetter firebarnsfaren og sprer to doser med fake news på rad. (Hitler & co oppfant heller ikke mikrobølgeovnen, som det i mange år har blitt feilaktig hevdet.. Som Ye trolig her surrer med. Fordi «mikro».)

– Jeg liker Hitler, konkluderer han.

Kanye West sier dessuten… «Jeg elsker jødiske folk, men jeg elsker også nazister.»

Alex Jones svarer at han ikke er enig. Ye ser ut til å mene at nazister ikke skal settes i dårlig lys. – Jeg liker ikke ordet «ondskap» ved siden av «nazister».

Ye har en beskjed til Kim Kardashian.

– Putt familien din først. Du har noen som elsker deg. Putt oss først… Kom hjem, Kim. Kom hjem til Kristus.

– Jeg fordømmer alle kjendiser som jeg har stått ved siden av, sier Ye i snutten nedenfor.

– Den eneste kjendisen jeg liker er Ray J. Bokstavelig.

Det er allerede flere som «hevder» at personen hos InfoWars ikke er Kanye West.

Nedenfor tar Ye frem et nett og en Yoo-hoo-sjokoladedrikke og gjør narr av Israels tidligere statsminister Benjamin Netanyahu.

Kanye har med sin nye politiske partner; holocaust-fornekteren Nick Fuentes. Sistnevnte sier at han er «veldig pro-Putin» og «pro-Russland». Kanye sier da «det er jeg også». (Vladimir Putin har forsøkt å rettferdiggjøre krigen mot Ukraina ved å si at landet blant annet styres av nazister.)


Les også: Sier at han «elsker Hitler» i TV-intervju fra 2018


I forrige uke tok Kanye West med Nick Fuentes til en middag hjemme hos Donald Trump. Noe som endte med dårlig stemning mellom Ye og Trump. På InfoWars sier Nick Fuentes at Donald Trump fikk en telefon midt i middagen. Det skal ha vært fra Kanyes advokat Nicholas Gravante, som også jobber med Trump. Ifølge Nick Fuentes ble den tidligere presidenten advart om at møtet var en «felle». I etterkant postet Donald Trump et innlegg på TRUTH Socials hvor kan sier at Ye har seriøse problemer.

kanye west donald trump truth seriously troubled man


Les også: NBC News: Ye har historie med jødehat og Hitler-hylling ifølge hans tidligere ansatte

Denne uken klarte Kim Kardashian og Kanye West til slutt å bli enige om betingelsene for skilsmissen: Les mer avtalen til KimYe

Nyeste saker fra 730.no

Les mer