Kanye West gjester TMZ igjen, forteller hva som skjedde med albumet og fabler om Trump

5. okt 2018 kl. 00:00

– Jeg er amerikansk.


Etter den katastrofale nedsmeltingen hos TMZ i mai, vendte Kanye West tilbake til TV-showet natt til tirsdag norsk tid.
 
(Tenk dere når vi fyrer opp 730-show… Gud bedre. TV3, we see you.)  


Intervjuet med bloggens snart 70 år gamle grunnlegger Harvey Levin varte i en time, med flere kompliserte svar fra Ye. Selvsagt iført
 sin kjære Make America Great Again-cap.


Selv om man noen ganger forstår hva han mener, virker det som om Kanye noen ganger ikke forstår Kanye. Men mental helse er ingen spøk, og han har lenge slitt med piller. Ifølge den 41 år gamle trebarnsfaren er han nå dog ikke lenger på «medisiner».Superprodusenten blir spurt hvorfor han støtter Donald Trump, når mange mener Trumps støtte til svarte amerikanere er minimal.


– Vi gir aldri opp noen, vi beveger oss fremover, vi gir kjærlighet… Er noe som trolig står sentralt i det lange svaret:


Det blir omtrent null prat om musikk, selv om han er artist. Men intervjuet svinger innom hans niende album
Yandhi, som skulle slippes lørdag natt etter hans tre varierte opptredener hos Saturday Night Live. Noe som ikke skjedde. 


Kim (Kardashian) var den første til å røpe at platen brått er utsatt helt til 23. november. 
 


Hvorfor?
Fordi det han ikke ble ferdig…Yandhi har ifølge Ye «lydstiler som du ikke har hørt før» og «konsepter som ingen snakker om», blant annet body-shaming og at kvinner blir sett ned på hvis de har hatt sex med mange. (Dette er vel noen som snakker om dette, men i raptekster er det sjelden kost.)

Kanye sier at han skal fortsette å spille inn albumet i Afrika om to uker, og at han skal ha med familien:
(Afrika er litt vagt. Hvor går ferden? Botswana? Kenya? Sudan? Nigeria? Mauritius? Tsjad? Gabon? Tenk bildene av Kim naken på en zebra <3! Eller med klær; forhåpentligvis tradisjonelle afrikanske drakter.)

Er det slik at MAGA-cappen til Ye ikke representerer hans støtte til Trump? Den Hidden Hills-baserte Chicago-rapperen tenker seg om i en god del sekunder før han lirer av seg svaret:


– Jeg er amerikansk. Jeg støtter alle som ender opp som presidenter. Det er mitt ståsted som amerikaner. Jeg støtter presidenten vår, sier Ye patriotisk.


Det har altså lite å si hva presidentene gjør og sier. (Men han støttet
ikke George Bush.)


Kanye bekrefter forøvrig at han skal stille til presidentvalget i 2020.  


Artig fakta 1: Hans kreative firma DONDA, oppkalt etter Donda West som døde i 2007, skal få sitt første kontor i et forlatt varehus på 5000 kvadratmeter på skoleområdet i Chicago hvor moren pleide å følge ham om morgenen.


Artig fakta 2: Mens Kanye gjorde intervjuet, rigget de til videoshoot for «We Got Love» med Ye og hans artist Teyana Taylor på gresset ved siden parkeringsplassen til TMZ 🙂 Ye mener snutten skal være ferdig allerede i morgen. Vi får se.
 
XXXTentacion gjester det nye albumet til Kanye West. Mandag kveld vendte 20-åringen tilbake i sin nye musikkvideo: Se her (Årets beste beat?)