Hopp til hovedinnhold
YE & DRIZZY SVARER MÅNEMANNEN (G.O.O.D., INSTAGRAM, UNIVERSAL)

Kanye West går HARDT løs på Kid Cudi… Mens Drake gjør kort prosess

YE & DRIZZY SVARER MÅNEMANNEN (G.O.O.D., INSTAGRAM, UNIVERSAL)

Etter at Kid Cudi forlot G.O.O.D. Music, så har han sluppet to album møtt med lunken respons, mens platen Passion, Pain & Demon Slayin’ – som egentlig skulle ut i forrige måned – dukket ikke opp.

Natt til i dag tok 32-åringen til Twitter og klaget over at han får for lite støtte, og nevnte blant andre sin tidligere mentor Kanye West og Drake… Som angivelig takket nei til å bli med på det nye albumet. Han drar også «skriver ikke selv»-kortet.

Gøyalt nok så svarte Ye solid et par timer senere under under Florida-konserten. Passende nok midt i «Don’t Like», rett etter linjene
«a bitch n*gga, that’s that shit I don’t like / sneak disser, that’s that shit I don’t like».


– Kid Cudi, aldri nevn Yes navn. Jeg fødte deg. Vi alle sliter med emo-greier hele tiden, sier G.O.O.D.-sjefen fra sin svevende scene:… Ikke forsøk å si hvem jeg kan gjøre låter med. Du er sint fordi jeg gjør låter med Drake? Ingen kan fortelle Ye hvem han skal gjøre låter med.
Respect the God!

– Jeg og foreldrene dine kommer godt overens. Vet du hvor mange som skulle ønske de kunne være signert til G.O.O.D Music og få livet sitt forandret? Å få den muligheten? Aldri glem det! Jeg er så såret…
I feel so disrespected!


– Kid Cudi, vi er to svarte menn i en rasistisk verden… Jeg gikk med skinny jeans først, jeg ble mobbet for det før deg, bruh. Hvorfor disser du meg? Dette er ikke slutten på Malcolm X-filmen, jeg slåss for dere alle. De kreative, artister, de som tenker selvstendig… Aldri nevn navnet mitt på en negativ måte!


Samtidig spilte Drake i Oakland. Drizzy var ikke like verbal, men fikk frem hva han mente om Kid Cudis rant via to sek med O.T. Genasis’ «Cut It».

– Boy, you getting way too high, you need to Cud-it:


Slick!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer