Hopp til hovedinnhold
AMAZING, NOT A MASON - OG NEI, DET ER IKKE COLASNØRR (PAPER)

Kanye West er lei: – TIDAL er ikke Illuminati

AMAZING, NOT A MASON – OG NEI, DET ER IKKE COLASNØRR (PAPER)

Ye likte ikke Illuminati-spøken vår.


– Jeg hørte en kommentar, en vits om at TIDAL-pressekonferansen var et Illuminati-øyeblikk, sier Kanye til
Paper.


– Hvis Illuminati faktisk eksisterte så ville det heller vært et energifirma. Ikke kjendiser som vier livet sitt til musikk og som er angitt som lokkeduer for folk som virkelig styrer verden.

🙌

A photo posted by 730.no (@730no) on
– Jeg er lei av folk som sier at artister er Illuminati. Det er idiotisk. Vi styrer ikke noe som helst; vi er kjendiser. Vi er ansikter for varemerker. Vi må gjøre kompromiss når det kommer til tekstene våre slik at vi ikke taper penger ved å gå glipp av kontrakter, forteller 37-åringen.


– Madonna er i 50-årene og gav alt hun hadde på et prisutdelingsshow og ble kvelt av kappen sin. Hun blir dømt for dem hun adopterer. Fuck all denne sensasjonalismen. Vi gav dere våre liv. Vi gav dere våre hjerter. Vi gav dere våre meninger!


Kanye legger til at han som ønsker å gi Drake, A$AP Rocky, Taylor Swift og andre unge artister så mye informasjon som mulig for å kunne lage bedre musikk. Til tross for at han er for opptatt til å kunne konse helt på musikk.


– Det er vanskeligere for meg å gjøre musikk nå. Det er lettere for folk som fokuserer på det hver dag og som er yngre med hensyn til hva de ønsker å gjøre med konseptet sitt. Jeg er ikke det jeg vil oppriktig betrakte som en musiker. Jeg er en oppfinner. Jeg er en innovatør.
 
Kanye, som er aktuell med singelen «All Day», og som i forrige uke ble endel av Diddys produksjons-crew The Hitman, gjør ikke som kona ved å kle seg kliss naken (NSFW) for Paper. Men han hyller datteren North ved å rocke sitt «Nori»-kjede i bladet.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer