Hopp til hovedinnhold
Kanye Kara Kardashian Kourtni Krista Kardashian Kourtney Kanye West TikTok North West Instagram YEEZY
Kim og Kourtney Kardashian med kusinene Kara og Kourtni. Krista mangler (Instagram/kimkardashian)

Kanye West drar inn Kim Kardashian-kusinen Kara

Kanye West kaster kusinen til Kim Kardashian under bussen.

Mens Kim mener at Ye forsøker å få henne myrdet?

Det er en pågående full krangel i offentligheten mellom Kanye West og Kim Kardashian. Noe som startet med at Ye ytret ønske om at deres 8 år gamle datter North West forlater TikTok.

Nå drar Kanye West inn kusinen til Kim, ved å poste skjermbilder av tekstning hvor hun først uttrykker sympati for Kanyes syn på barn og TikTok. For så å innsinuere at hun ønsker at han skal gi henne et par YEEZY-sko 🙂

Kanye West rister på hodet i CAPS LOCK.

«DETTE ER ET EKSEMPEL PÅ HVORDAN KIMS KUSINE ER ENIG MED MEG OM TIKTOK, FOR SÅ FORTSETTE MED Å BE MEG OM NOEN YEEZYS ETTERPÅ», skriver Ye på Instagram.

«KUSINEN HENNES RINGTE MEG OG SA AT HUN VAR ENIG MED MEG, OG SÅ SA HUN AT HUN SKULLE SNAKKE UT OFFENTLIG. NOE HUN ALDRI GJORDE. SÅ FORESLO HUN AT JEG TAR MEDISINEN MIN.»

«FAREN MIN HADDE IKKE PENGER ELLER EN OFFENTLIG STEMME DA MOREN MIN ØDELA MITT OG HANS FORHOLD. JEG GJØR DETTE FOR ENHVER FORELDER PÅ HVER SIDE HVIS BARNS FREMTID ER ENSIDIG KONTROLLERT.»

Kim Kardashian og Kanye West på Vanity Fair Oscar-festen til Radhika Jones på Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Beverly Hills i februar 2020 (Allen Berezovsky/Getty)

Kim Kardashian og Kanye West på Vanity Fair Oscar-festen til Radhika Jones på Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Beverly Hills i februar 2020 (Allen Berezovsky/Getty)

Ye sier at han må ha lov til å bli sint uten å bli stemplet som ute av kontroll. Han minner om at han har økt Kardashian-klanens relevans og kulturelle kapital og valuta.

«JEG GA DEN FAMILIEN KULTUREN», skriver Kanye West.

«HVIS DE SOM EN HEL ENHET FORTSETTER Å SPILLE SPILL MED MEG, VIL JEG TA DEN KULTUREN TILBAKE. EN FAR SKAL ALDRI MÅTTE TIGGE OM [ADRESSEN] TIL STEDET TIL BARNA SINE.»

Firebarnsfaren referer her til bursdagen til Chicago West (og Stormi Webster). Han fikk angivelig ikke vite adressen til feiringen, noe som gjorde at han gikk live på Instagram og snakket om situasjonen.

Kimberly har fått nytt telefonnummer.

Når Ye spør Kara om nummeret til Kim, får han tilsynelatende ikke svar.

Kanye West forteller at Kim Kardashian anklager ham for å bestille drap på henne.

Og anklager ham for å tyveri av sine egne Akira-bøker.

Kim Kardashians kusiner Kourtni, Kara og Krista (skjer med alle K-ene) holder en lav profil, men kjennere av det utvidede Kardashian-universet husker dem fra Keeping Up with The Kardashians sesong 10.

Kim med kusinene Kara og Kourtni. Krista er ikke med (Instagram/kimkardashian)

Kim med kusinene Kourtni og Kara. Krista er ikke med (Instagram/kimkardashian)

«I GÅR ANKLAGET KIM MEG FOR Å [BESTILLE DRAP] PÅ HENNE, SÅ LA MEG GJØRE DETTE KLART», fortsetter Ye i et nytt innlegg.

«JEG BER OM Å GÅ TIL FESTEN TIL DATTEREN MIN OG JEG ANKLAGES FOR Å VÆRE PÅ DOP. SÅ GÅR JEG OG LEKER MED SØNNEN MIN OG JEG TAR MINE AKIRA-TEGNESERIEBØKER OG JEG BLIR ANKLAGET FOR Å STJELE.» 

«NÅ BLIR JEG ANKLAGET FOR Å [BESTILLE DRAP] PÅ HENNE. DISSE IDÉENE KAN FAKTISK FÅ NOEN FENGSLET. DE SPILLER SPILL PÅ DEN MÅTEN MED SVARTE MENNS LIV, ENTEN DET ER Å FÅ DEM FRISATT ELLER FENGSLET. JEG LEKER IKKE NÅR DET KOMMER TIL MINE SVARTE BARN.»

Les også: Kim består jusseksamen på fjerde forsøk

Krangelen startet slik

OPPDATERT: Nå har Ye fått telefonnummeret til Kim. Han fikk det fra Larry Jackson; Apple Musics the Global Creative Director.

Kanye West Larry Jackson ye Kara Kardashian Kourtni Krista Kardashian Kourtney Kanye West TikTok North West Instagram YEEZY

Vi krysser fingrene for at dette ordner seg snart…

Og at Donda 2 kommer 22/2/22?

Før helgen var Kanye West mer lystig:

Da feiret Ye bursdagen til sin nye kjæreste Julia Fox med raus brask og bram

Nyeste saker fra 730.no

Les mer